top of page
  • info5966007

Het geheim van Loslaten


Loslaten, een thema van velen! En oh wat krijg ik vaak de vraag: “Maaike, ik wil ‘t zo graag, loslaten, maar hoe dan? Altijd wanneer ik wil loslaten, lijkt het wel een groter thema te worden..!” Herkenbaar?


Meer dan menselijk, te denken dat iets ingewikkeld moet zijn, veel voor moet doen of dat er een heel (spiritueel) proces voor nodig is, want dan…, dan lukt het, kant het, werkt het…

Maar stel, stel nou dat het allemaal altijd is zoals het de bedoeling is!?! Dat je in wezen niets los hoeft te laten. Omdat alles er mag zijn. En dat de wijze van loslaten altijd al aanwezig is. We hoeven er het alleen nog maar te zien, onszelf er op af te stemmen en er contact mee te maken.Wanneer alles er mag ZIJN, kun je vanuit een ontspannen houding, oprecht en ontvankelijk, toelaten wat er IS.


Volledig omarmt Toelaten (ipv focussen op loslaten), maakt dat alles wat er kan zijn, zich zonder woorden gezien, begrepen en geliefd voelt. En ook de ‘ gift’, die in alles, dus ook in wat je los wilt laten, verscholen ligt, zich kan presenteren aan jou. Waardoor dat wat je los wenst te laten, ook verrijking, groei en verdieping kan vertegenwoordigen in jouw leven. En daarmee een vruchtbare verdieping legt in relatie met jouw Hogere Zelf, Ziel, Hart en het lichaam wat jij bewoont in dit leven.

Gevolg: Dat ‘het’ van nature vrijgegeven wordt en het daarna is losgelaten.


Conclusie: ‘Toelaten is het nieuwe Loslaten!’


Klopt, makkelijker gezegd dan gedaan, maar gun het jezelf, beoefen het, het zal werken!

En als je behoefte hebt aan ondersteunende tools op maat hierin voor jezelf, je persoonlijke ontwikkeling en lieve lijf? Je weet me te vinden en ik sta jou hierin met liefde bij.


Liefs,

Maaike bevalt je! Extraatje: * Lees ook het ‘Inspiratie Gift’, De Magie van Rituelen * Meer weten? Behoefte aan het verdiepen van je ‘Authentic Relationship’? Contact met mij is altijd vrijblijvend en vrij.

Comments


bottom of page