top of page
  • info5966007

Pracht 'bevalling' @ Maaike bevalt je!

Wauw wat een ‘reis’! 

Werkelijk tintelingen van voelbare dankbaarheid, voor alles wat ik als zelfstandig onderneemster sinds 2004 (met op 22-2-2024 de bedrijfsnaam in een nieuw jasje), nog meer heb mogen uitdiepen, zien, inzien, zichtbaar heb mogen maken en aan inzichten heb mogen vertegenwoordigen, delen en verspreiden. 

Niet alle jaren zijn ongemerkt aan mij voorbij gegaan en met de wetenswaardigheid van nu, had ik zeker in sommige jaren andere keuzes gemaakt. Tegelijkertijd had ik geen enkele ervaring willen missen. 


'Het heeft me gemaakt tot wie ik nu ben en gebracht waar ik nu sta, fantastisch!' 


Vooraankondiging! Tijdens de bedrijfsnaam wijziging was de vooraankondiging van de ‘energetische zwangerschap’ al waarneembaar en werkelijk, na elk jaar 3 vipassana onderdompelingen en een Vision Quest met me, myself and I in the middle of nature, was plots ongepland de ‘bevalling’ op 22-2-2024. Hoe is het mogelijk, dit bedenk je niet, zo ontvouwt het zich. Een voor mij magisch moment! Alles werd helderder dan het ooit is geweest, met als gevolg > te ‘bevallen’ van de ingeving: ‘IK BEN KLAAR VOOR NEXT LEVEL!’ Ofwel, de verbinding met het kanaal van het kosmische staat open, maar nu mag het ‘dak er helemaal af’. (in mijn woorden, mocht je er niet zeker van zijn of je begrijpt wat ik bedoel, verg dan geen oordeel, voel je vrij en kom bij mij op de lijn) 


Schrik niet! Exact op die zekere datum, heb ik me gelijk uitgeschreven bij de KVK.


Wat blijft?

Mijn website, om vooral wel voortgang te blijven geven aan het verspreiden van INSPIRATIE NIEUWS items : ) (niet gepland, geen spam en vooral wanneer het stroomt en daarmee de bedoeling is om lekker te schrijven)

En als je vragen hebt of je denkt dat ik wat voor jou kan betekenen? Daarvoor blijf je natuurlijk altijd welkom om contact op te nemen en zal ik jou met liefdevolle toewijding doorverwijzen binnen mijn netwerk van bewuste specialisten. Definitie ‘next level’ 

Herken je dat ook? Dat als je een boek, documentaire of inhoudelijke podcast te pakken hebt, dat je dan 9 van de 10 keer ingegeven krijgt “dit is in de essentie niet nieuw voor mij, dit weten draag ik al”. Precies dit, zonder ego, ervaar ik al jaren.

Was niet altijd even tof trouwens. Denk je toe te komen aan ‘gevoed’, geïnspireerd en verrijkt te worden en kon ik net zo snel het 'boek' ook weer terugleggen. 

Sinds de afgelopen 7 jaar voel ik mij het meest gevoed, verrijkt en geïnspireerd via de taal zonder woorden, de taal van de stilte. En dan heb ik het over het op eigen kracht beoefenen van meditatie/ Vipassana. Nog nooit zoveel geleerd, en valt niet in een boek of opleiding te vatten. Zoals ik het noem > ‘kosmische downloads’ : ) Ik kwam hierover in ‘gesprek’. Diepgaand nam het me mee naar de kern essentie van mijn innerlijke stem, met als gevolg dat ik hardop zei: “Ik ben klaar, toe aan next level!” En zo ging van een voor mij al open ‘dak’, energetisch ook helemaal het ‘dak’ eraf. Ervaren als een kosmisch huwelijk en niet meer te stoppen stroomt de universele liefde door me heen. 

Ik ben ongelofelijk verliefd op het leven. En zie ik het hemelse op aarde. Kun je me nog vatten? Knijp me even, echt joh, kon ik het je/ iedereen maar mee laten voelen en beleven, want omschrijven is nauwelijks te doen! Meer hierover volgt het lukt mij nu nog niet om alles in aardse woorden te vatten. Heb jij een (soort)gelijke ervaring? Laten we dat vooral in contact komen : ) .

Het dak eraf vraagt om commitment door dagelijks onderhoud. 

Vrij van een 'to-do' modus, niet via boeken, documentaires, challenges, social media kanalen en nog meer van dat en vergelijkbare ‘verkoop’ vormen. Zonder oordeel trouwens en alle respect voor iedereen die hier wel waarde aan hecht of zich door 'gevoed' voelt.

Ik kan er nou eenmaal niet omheen, vanaf mijn eerste adem, de waardes van een projector-gids te vertegenwoordigen (human design), met een visionaire leiderschapsrol en daarin de ‘tijd’ nog nooit niet, vooruit ben geweest (evenals NU). Hand in hand met de pioniersgeest die mij met de paplepel is meegegeven. 

Met dit besef, ben ik gewaarschuwd en uitgenodigd, om met gepaste voorzichtigheid te blijven schrijven (om niet ten onrechte veroordeeld/ beoordeeld te worden over wat zichtbaar wordt maar 'ik' nog niet in woorden kan vatten), en vooral ook te blijven doceren, stap voor stap en met geduld. (vandaar dat ik ‘nog’ niet alles schrijvend verspreid)

Op het juiste moment kan ik los en anders ben ik weer de ‘klos’. Dat zal zich in dit leven niet nogmaals herhalen. Daarin heb ik in het verleden en in vorige levens al genoeg tegendruk ontvangen en ervaren, waardoor mijn ziel juist heeft kunnen groeien. Wauw wat een reis, als ik erop terug kijk, alle 'puzzelstukjes' vallen samen en zijn samengekomen tot de bron-essentie van wat IS.


'Zonder tegendruk geen groei en zonder wrijving geen glans!'
Ga ik nu stoppen?

Nee joh, sterker nog, voor mijn gevoel is alles wat ik heb voorgeleefd, nog maar een begin is van wat nog komen gaat.

Wanneer je buiten de kaders, lijntjes en vorm kijkt, verandert er in wezen niets en geef ik juist voortgang aan alles wat mij wordt ingegeven om door te kunnen geven en bij te staan. Maar dan nu in ‘t veld gericht op de gehele samenleving. (ipv alleen de mensen die kiezen voor persoonlijke ontwikkeling via therapie, retraite, training, coaching en alle vormen die ik daarin integreer van opstellingen tot regressie werk)

Vanuit overheidsorganen, ten goede van de samenleving, is ook transitie gaande (als je het (in)ziet, voor open staat en kunt zien). Ik voel al een paar jaar de roep om deze bewustwording met effect en integraal bij te staan en verheug mij dan ook op alles wat komen gaat. Mijn slogan: ‘Als ik voor de mens kan gaan, dan ga ik aan!’ 

Ja, ik weet dat ik in dit veld een pionier zal zijn, maar wel strategisch en bewust en zal als visionaire gids bewustwording bestendigen en besturen met ‘t kosmische ‘stuur’ in mijn hand, mijn gezonde verstand zet de gouden puntje op de 'i' als het gaat om afgestemde besluitvorming, met mijn hart, buik en voeten in alignment en daarmee juist 'down earth'!


'Dit alles ten goede van het grotere geheel!'Jij snapt het!

Vast en zeker want anders was jij dit nu niet aan het lezen ; )

Leven vanuit alleen je hersenpan, ofwel slechts 10% van je gehele vermogen, maakt dat je het risico kan lopen 'om te vallen' (wat ik als gaan zweven/ zweverig zie). Voel je vooral nieuwsgierig en uitgenodigd om het jezelf te gunnen met een steeds hoger vermogen jouw leven te (be)leven. Elk jaar een beetje meer dan 10%, op naar de 100%. Laten we ook elkaar hierin aanmoedigen en verbinden. 'Alleen gaat soms sneller maar samen komen we verder!'.


Gouden puntje op de ‘i’

Na deze ‘bevalling’ en alles wat daarmee door mij heen is gegaan en om mij heen gebeurde (de aardse nazorg die het van mij vroeg), ben ik bewust voor mezelf op ‘kosmisch-huwelijksreis’ reis te gaan (zonder social media) om het dak eraf te zegevieren! Niet aan deze ' bevalling' voorbij te gaan en vooral bij ‘stil’ te zijn, de ruimte in te nemen om de voelbaar pure kosmische liefde te laten resoneren, sprankelen en stralen. Zodat ik dit ook in mijn 'nieuwe' rol binnen het overheidsorgaan en bij alle vervolg stappen die richting hebben gekregen, stralend bij zal staan. 
Wat ik dat heb gedaan? Bij Fazenda Pela Bella Vida (FPBV), ondergedompeld in een offgrid Tiny House in de Portugese natuur. Een magische tijd van waarnemen, (be)leven en verzoenen met de lente zon. De foto's die ik in dit item heb verwerkt (ff scrollen, hieronder nog een paar extra ; ) , heb ik daar gemaakt, heb je via deze weg gelijk een impressie : ) Wanneer je nieuwsgierig bent naar een offgrid vakantie ervaring, dan is FPBP echt een aanrader!

Sinds deze vakantie heb ik trouwens Insta en FB van mijn telefoon afgehaald. Mijn accounts heb ik nog wel, maar hoef er nu niets mee. Hiermee bewandel ik voor mezelf het gouden midden. Ervaring tot nu toe? Achteraf had ik dit al veel eerder moeten doen. Ik heb het geen moment gemist. Heerlijk, wat een ruimte erbij, om toe te komen aan wat er wezenlijk toe doet voor mij, in het moment, in de kracht van het NU, blij en verliefd op het leven ZIJN!

Tot mijn volgende Inspiratie Nieuws item en laat je vooral vol nieuwsgierigheid verrassen en verheugen op wat komen gaat!
En toen vloog ik weer terug en nam ik de lente zon mee naar Nederland!

Comments


bottom of page