top of page

Welkom

Wat leuk jou te verwelkomen op mijn website!

Een van de wijzen om alvast kennis te maken met het veld van waaruit ik al sinds 2005, vrouwen bij sta via, coaching, therapie, retraites en inmiddels ook jaartrainingen. Deze plek is om een eerste indruk te verkrijgen. Veel leuker en passender is natuurlijk, om de ‘roep’ in jou, die jou niet voor niets hier heeft gebracht, in verbinding te brengen met een persoonlijke en inspirerende kennismaking met elkaar.

haan (1 van 54).jpg

Natuurlijk, dit is ook de plek om alvast meer over mij te lezen.

Ik kies er bewust voor om geen hele opsomming te delen over alles wat ik heb voorgeleefd, heb gestudeerd en heb geleerd. Dat het een loopbaan is van hbo management tot adem therapeut, van systemisch werk tot verschillende yoga opleidingen, coach verdiepingen en alles over hormoonbalans en het herinneren van oeroude vrouwen wijsheden en rituelen, dat is een feit. Dit is voor nu voldoende, want verder is deze informatie niet waar het wezenlijk om gaat. Wanneer dit voor jou wel heel belangrijk is, dan deel ik dit alsnog graag met jou. Vraag mij hier dan naar tijdens onze eerste kennismaking.

Ik ga jou vertellen over:                                                             

  • Hoe de bedrijfsnaam ‘Maaike bevalt je!’ is ontstaan.

  • Mijn authenticiteit de spiegel is van elke ‘relatie’.

  • Waar jij bij ‘Maaike bevalt je!’ in onder kunt dompelen.

  • Het logo uitgelicht

  • Wanneer mijn eerste kennismaking met het vrouwelijke bewustzijn was.

Hartje.png

Hoe is de bedrijfsnaam ‘Maaike bevalt je!’ ontstaan?


In gesprek met mezelf, herontdekte ik, dat ik altijd ‘verloskundige’ wilde worden. Waar je toen nog voor ingeloot moest worden. Helaas was ik niet van de partij en dit heeft achteraf zo moeten zijn.

 

Terugkijkende heb ik een veelzijdige en diepgaande loopbaan gehad en een intens levenspad bewandeld. Een inspirerende en leerzame helende reis te noemen. Deze ging niet altijd even mild aan mij voorbij. Met het inzicht van nu, een kostbaar geschenk! Transformerend en heeft me alles gebracht wat ik nodig had, om te herontdekken wie ik ben, bevrijd te raken van het oude en toe te komen aan het ‘herinneren’ van het vergeten weten.

 

Vervolgens vanuit vrouwelijk leiderschap, de zachte kracht, toegekomen aan het oprichten van mijn ware authenticiteit. Hierover ben ik dieper in contact gegaan en was uiteindelijk de conclusie: Ik ben. En door de combinatie van al het geleerde, gestudeerde, de doorgekregen en voorgeleefde ‘informatie’, hand in hand met mijn natuurtalenten en kwaliteiten, vertegenwoordig ik nu een staat van zijn, om ‘verloskundige’ te zijn. Niet aan het bed, maar voor jou unieke vrouw!
 

In het bijstaan en begeleiden van vrouwen om weer te worden wie ze zijn. Vrouwen 'verlossen', door toe te komen aan de essentie van waar hun leven voor bedoeld is en verscholen ligt achter de persoonlijke hulpvraag. Om vervolgens te kunnen ‘bevallen’ van hun ware zelf. Het herontdekken van het ‘vergeten weten’ en van wie je werkelijk bent, is het mooiste geschenk, wat je jezelf kunt geven! 

Hiertoe komen is een samenwerking, waarin ik jou bijsta en begeleid, de essentie van jouw vrouw zijn en dat wat voorbij de woorden gaat, dat wat ik hier niet kan benoemen maar jij wel kunt voelen. 

En zo heeft mijn levenservaring te samen met mijn genoten opleidingen en al het door mij voorgeleefde (levenskunst)werk, geboorte gegeven aan de bedrijfsnaam: ‘Maaike bevalt je!’

haan (19 van 54).jpg

"‘Maaike bevalt je!’, dat bedenk je niet, de geboorte van de betekenis hiervan, ontvouwde zich gedurende mijn leven."

5F253B0E-285A-4D80-8C8E-4CB95FD90480_1_201_a.heic

Mijn authenticiteit is de spiegel van elke relatie.


Deze relatie begint altijd bij ‘ik hou van mij’. Na een gezonde ‘IK’ komt ‘WIJ’. Zo is  ‘Samen zijn zonder onze eigenheid te verliezen!’ het levensmotto van Alwin en mij samen met onze viervoeter MiK. Zo blijven wij vanuit zelfliefde trouw aan onszelf. Met als gevolg dat we ook trouw zijn aan elkaar. We niet met elkaar meebewegen, maar in staat zijn, om in voor- en tegenspoed, naar elkaar toe te bewegen. Beiden staan wij nieuwsgierig en leergierig in het leven, blijvend willen groeien en ontwikkelen als

individu, met als gevolg, ook samen.

En proosten wij dagelijks op de liefde en op dat we samen het leven vieren.

Het maakt niet uit waarmee, het kan ook met water of thee, het gaat niet om de vorm. Maar om wat het met ons doet en wat het ons brengt, om dagelijks hiervoor ons moment te pakken. Bewust te zijn van de dag die we erbij hebben ervaren en beleefd. Onze start van de dag, is vergelijkbaar, maar dan door te genieten van onze knuffelwekker. De basis relatie van waaruit ik elke dag opnieuw, er een dag bij verzamel in mijn leven.

Mijn authenticiteit, begint bij de relatie met mezelf en weerspiegelt alle vormen van relatie die daaruit voortvloeien en evenzo wordt mee geweven in dat wat jou via ‘Maaike bevalt je!’ mag worden doorgegeven.

 

  • Relatie met mezelf, mijn partner en onze leefwijze, die zo bewust natuurlijk mogelijk is ingericht.

  • Relatie met onze Bloei en Leef tuinderij en imkerij, waardoor ik tijdens de retraites en jaartrainingen voor jou kan koken uit eigen tuin.

  • Relatie met Meeuwenveen, de locatie waar ik mijn retraites en jaartrainingen verzorg, tevens het bedrijf van mijn vader, waar Alwin bedrijfsleider van is en ik de vrouw ben die hem hierin vanuit zachte kracht bijsta.

  • Relatie met jou, via de wijze waarop 'Maaike bevalt je!’ coaching, therapie, retraites en jaartrainingen, jou professioneel mag bijstaan en begeleiden.

Waar je bij ‘Maaike bevalt je!’ in onder kan dompelen?

nummer4.png

Wanneer mijn eerste kennismaking met het vrouwelijke bewustzijn was?

Een bijzonder moment uit mijn leven, waarover ik voor jou een Blog heb geschreven, die jij mag ontvangen als zijnde Inspiratie Gift. 

Het logo uitgelicht
Het hart bovenin het logo, vertegenwoordigd symbolisch de ziel, die contact maakt met de imprint van de levensbestemming. Deze krijgt vleugels via de conceptie, daalt in door alle lagen heen, via het ‘geboortekanaal’, ademend leven gekregen, om toe te komen aan een eigen helende reis. Jouw reis hierin willen laten begeleiden, daarvoor dompel je onder bij ‘Maaike bevalt je!’   

cognacPlus.png
bottom of page