top of page
  • info5966007

De Ankh

Bij Jan, een van de broeders die ik heb mogen ont-moeten in mijn leven, ben ik in de aanwezigheid geweest, van de 'geboorte' van mijn eigen Ankh. Een ervaring met een gouden randje, en de frequentie ervan, via mijn Ankh, nu altijd voelbaar, onzichtbaar, tastbaar en zichtbaar aanwezig is in mijn mijn leven. Met als gevolg, de innerlijke roep, Jan uit te nodigen, om over Ankh te schrijven, als free-gift, in een Inspiratie Nieuws editie van ' Maaike bevalt je!'.


Jan zegt: "Het leven gaat door mij heen, Al jaren, Al tijden! Wanneer. Ooit. Nu. Dan. Zo. FIJN. Zo. Zo Kloppend. Jouw Uitnodiging. ZIJN!". En zo ging het en vertelt Jan hieronder zijn inspiratie over de Ankh. Voel maar wat je leest en besef dat de 'woorden van Ankh' eigenlijk niet in een 'aardse woorden' te vatten zijn. Ver-Ankh-er JEZelf. Wat overblijft is JEPuurheid! J.E.P. Je Eigen Puurheid. (naast Jan zijn persoonlijke vertelling, staat helemaal onderaan ook de Ankh essentie en betekenis in het kort omschreven)


Hoe 'Ankh' ontvouwde in mijn leven. Al ruim 36 jaren ga ik naar Theo. Een paramagnetiseur. Iemand die geen website heeft maar de hele jaar vol zit , elk jaar en veel reist omdat hij mensen helpt ‘over’ te gaan. Mijn ouders wisten dat er iets aan de hand was met mij. Hoog gevoelig was en veel hoofdpijnen had omdat ik energetisch alles oppak. Theo keek mij aan en sprak meteen duidelijke taal. Niet in woorden maar meer in de energie WOW. Ik zat daar met mijn denkbeeldige middelvinger omhoog en hij zei tegen mij……: "Jan, je kan hetzelfde als ik en krachtiger. Kom af en toe langs om je energie te balanceren!". Hoge Priester was ik geweest in een land wat niet meer bestaat, is wat ik mij kan herinneren. Ik was 11 jaar. Ook kwam hij altijd op Samurai uit. En hij zag altijd een dansende Indiaan en dat ik sterk aan de kosmos en Astrale werelden was verbonden. Sirius en Orion. Die dansende indiaan was wel het ergste. Hoe kon ik dit aan mijn vrienden vertellen!!!??? We kregen door de jaren heen vriendschap en hij leidde mij helemaal op. Ik werd schoongemaakt en we spraken en wisselden energetisch gigantisch veel uit. Theo zei altijd: "Jan, het heeft een manifestatie nodig!". En achter hem hing altijd al de Ankh. Het kwam anders op mijn pad. Ook een bijzonder verhaal. Zoals de dingen in mijn leven mogen gaan. Het is verbazing & verwondering en dit is eigenlijk mijn verleden. Verbazing & Verwondering! Bij Theo ontving ik de meest heldere momenten. De rest van mijn verleden is een aaneenschakeling van toneelstukken. Prachtige decors, prachtige hoofdrolspelers en bovenal prachtige figuranten. Bij Theo was er geen ontkomen aan. Het Grootse vanuit de leegte en de stilte. In ere het verleden.


De manifestatie

In 2016 kocht ik 2 Ankhen mij Maria. De ene in bed en de andere had ik dagelijks in mijn handen als ik mediteerde. Stromen ging ik. Stromen & Stralen.

30 april 2020 kocht ik een Ford. Met als kenteken 45-NKH-4. Diezelfde week had ik een afspraak met een bijzondere vrouw Maria die voor mij een Atlantisring had. Ze had ook mijn Ankhen gemaakt. We raakten weer in gesprek. Een soort hypnotische gesprek. Ze gaf enkel aan. Jij dient Ankhen te maken.

Met de BuigMal, die ik met de hand moest maken, in mijn Ford 45-NKH-4 reed ik weer naar huis. In mijn technieklokaal heb ik in 1 week de buigmal gemaakt zonder machines (zoals gechanneld werd die namiddag mij Maria).

Ik leerde mijn eerste Ankhen buigen. Ik had zoveel doorgekregen. Ik had mij vrijgemaakt van veel structuren in mijn leven en mijzelf weer in het LICHT gezet. Ik mocht er steeds meer maken tijdens de volle maan. Ik krijg tijdens de volle maan veel boodschappen door. Voor het collectieve veld. De mensen die de Ankh komen halen die MAAN(d) klopt ALTIJD. Vertrouwen en Overgave. Aan het Ankhveld in Mij en buiten Mij.

De tweebenige Ankh HerInnerd wie je bent. Kijk maar naar de Ankh.

Wij op aarde leven samen met het Duale buitenwereld. Licht Donker, Goed Kwaad, Warm Koud, Leven en Dood en ga zo maar door.

Ook in ons speelt die ‘plaat’ zich af. Enkel in het Nu is dat niet meer waar te nemen. En je emoties zijn dan veel waarachtiger. Blij, verdriet, verwondering & verbazing. Als een KIND. Het innerlijk kind wordt aangesproken. De overtuiging nog niet hebbend. De Ankh brengt je Weten naar de Wijsheid. Brengt Alle bronnen tot de Ene. Het brengt De Liefde naar de ZELFliefde. Het NU. Zijn.We leven in een tijd waarin we sterk het IK krijgen aangereikt. We mogen NU in een tijd zijn van het WIJ. Het gaat werkelijk niet meer over IK als je het collectieve geheugen voelt. Het is LIEFDE. Enkel dat. Het mag gemanifesteerd worden door te dansen, elkaar te ontmoeten, lief te hebben en elkaar bovenal te zien, te laten. VREDE

Een Ankh helpt je bij dit soort processen in het dagbewustZIJN te mogen zijn. Dat je met je intenties mag werken en Zijn. Dat je alles waard bent. Je alles mag zien en voelen wat er is. In het NU is er geen probleem. Enkel liefde. Verbaas en verwonder je over wat je waarneemt. Wat wil je nog zien, horen, ruiken, proeven en bovenal voelen? En belangrijk daarnaast…..WAT NIET MEER?

Je krijgt wat je leeft.

Ver-Ankh-er JEZelf. Wat overblijft is JEPuurheid! J.E.P. Je Eigen Puurheid.


Meer hierover en dieper duiken in de essentie van Ankh? Lees hieronder de korte omschrijving en kijk op www.jepuurheid.nl Wil jij ook bij de 'geboorte' aanwezig zijn van je eigen Ankh? IN aanwezigheid ZIJN van het moment dat Jan afgestemd jouw Ankh maakt en buigt? Kom met hem in contact en ontvang de frequentie behorende bij jou.

De Ankh - 'De sleutel tot het leven'.

Volgens de Egyptenaren draagt de Ankh de levenskracht voor alles wat leven zijn zich draagt. Overal waar de levenskracht versterkt of losgelaten mag worden, biedt de Ankh ervaringen aan die enkel worden gevoeld.

De Ankh is persoonsgebonden. Dus elke Ankh heeft een aspecifieke werking voor de eigenaar/ eigenaresse.

De essentie is dat een Ankh resoneert in en met jou. Je persoonlijke intentie om je Ankh in te zetten, ter ondersteuning van je kosmische bewustzijn en verbinding, zal voelbaar zijn.Ankh ging mee op reis tijdens mijn Vision Quest. Erover geschreven voor als je het wilt lezen.


Voelbare dankbaarheid voor het ont-moeten van Jan en het ontvangen van Ankh in mijn leven.

Comments


bottom of page