top of page
  • Foto van schrijverMaaike Middelweerd

Hartopener Recept van Maaike bevalt je!

“Trakteer jezelf op de pleasure from the pure Rose!’

Culinaire fotografie - Alwin van Dijk en Maaike Middelweerd

Het recept is vegan, raw en zonder geraffineerde suikers. Naast dat het plant-medicijn ‘Pure Rose’ een hartopener is, zijn alle ingrediënten zo samen gesteld, dat het je hormoon balans ondersteund en je libido verhoogt. De combinatie voor zelfliefde, puur genieten en je vingers bij af te likken! Pure Rose & I love yoga Gift Voor het gemak, gelijk de link naar waar je deze heilzame pure rozen poeder kunt verkrijgen. Als je bij je bestelling de naam ‘Maaike bevalt je!' vermeld, dan ontvang je een prachtig zakje gevuld met edelstenen kado.

RECEPT

Bodem - 1 cup amandel meel of fijn gehakte amandelen voor een crispy bite - 1 cup medjool dadels en gedoogde vijgen (ontpit en zonder steeltjes/ fijn gehakt)

- snufje Himalaya zout

- 1 lepel bieten/ maca/ Guyana poeder

- 3 grote eetlepels bietensap (niet te veel, geheel moet een plakkerig deeg worden)

- 3 grote eetlepels raw cacao nobs Maal alle ingrediënten in een keukenmachine tot een geheel en kneed het vervolgens tot een deeg. Druk de massa uit in een taartvorm.

Vulling - 1 cup amandel meel - Snufje Himalaya zout

- 1 cup bietensap

- 1/2 cup gesmolten kokosolie

- 2 lepels citroensap

- 2 lepels gember sap

- 4 eetlepels honing Alle ingrediënten in de blender en vervolgens uitschenken over de bodum. 1,5 uur in de vrije laten uitharden. Topping - 450 gram rood fruit (frambozen/ aardbeien/ rode bessen)

- 4 grote eetlepels gesmolten kokosolie

- 1 lepel rozen poeder van Animam Undi herbals

- 1 lepel honing

- 1 lepel citroensap Alle ingrediënten in de blender en vervolgens uitschenken over de vulling. 6 uur in de vriezer laten uitharden. Eruit halen, en naar eigen wens en smaak met een topping-touch van gesneden vers rood fruit/ kokos rasp/ rozenblaadjes/ raw nips/ plantaardige slagroom of honing room versieren en afmaken!

Let's bloom you hart! & Enjoy the feminine pleasure of the pure rose plant-medicine!


Culinaire fotografie - Alwin van Dijk en Maaike Middelweerd

Twee extra recepten: Recept voor het vieren van je zelfliefde met een cup of rose milk of smoothie! Tip: Drink het samen met je sisters tijdens een sharing, maancirkel of gewoon om jullie sisterhood te eren. Hieronder de ingrediënten per persoon. Pure Rose Milk - 1 theelepel rose poeder van Animam Undi herbals

- 1/4 theelepel maca poeder - 1/4 theelepel bieten poeder

- 1/4 theelepel collageen poeder - 1 kop plantaardige melk (rijst of amandel melk zonder suiker)

- naar eigen wens en behoefte een natuurlijke zoetstof zoals een lepeltje honing of -kokosbloesemsuiker of… (Let op! Honing altijd pas toevoegen wanneer het drinkbaar is, zodat de meer dan 80 heilzame stoffen die de honing bevat, niet verloren gaan, maar jouw lieve lijf kunnen bijstaan.) Verwarm de plantaardige melk (niet laten koken). Roer de overige ingrediënten goed door in je kopje. Voeg de verwarde melk toe en roer het gehele met liefde en aandacht door.

“Enjoy your inner Love - It opens your Heart!”


Pure Rose Smoothie

Doe je alle ingrediënten (koud) in je blender en voeg je ook nog een paar lepels plantaardige yoghurt toe, plus een banaan, dan heb je heel simpel een verrukkelijk feminine smoothie voor jezelf gemaakt. Liefs, Maaike

  • Sisterhood Beloning: 2022 staat voor mij in het teken van 22 jaar ervaring in het verzorgen en begeleiden van ‘Vrouwen Retraites’. Bekroond met een nieuwe naam en website. En daar hoort natuurlijk de verzegeling van een ‘Sisterhood Beloning’ voor jou van mij bij! Wil jij deze ontvangen? Neem contact met mij op en vraag naar de ‘Retraite-Informatie-Bundel’.

  • En natuurlijk heb ik speciaal voor tijdens jouw Hartverwennende retraite onderdompeling, een oeroude vrouwenwijsheid ‘Bloom your inner Rose’ ceremonie, met o.a. de weldaad van het plant-medicijn ‘Pure Rose’. Kom, open je hart en ontvang het geschenk van jouw feminine soul! Ja, ik wil meer weten over een Hartverwennend Retraite voor mezelf!

Comments


bottom of page