Retraite

‘Retraite voor Vrouwen’

Voelbare dankbaarheid voor je interesse, jezelf te willen onderdompelen in een hartverwennend en magisch te noemen ‘Retraite voor Vrouwen’. Wil jij naast onderstaande informatieve opsomming dieper ingaan op de inhoud van een retraite voor jezelf? Wat je sowieso kan verwachten van een retraite? En wat een retraite voor jou kan betekenen?

Verrijk jezelf en laat je vrijblijvend persoonlijk inspireren. Ook wanneer je nu al voelt

'JA ik wil op retraite!', boek je eerst een kennismakingsgesprek.


Vervolgens ontvang je natuurlijk ook mijn
 

‘Retraite-Informatie-Bundel’.

Vrouwen yoga retraite
Hartje.png
Vrouwen yoga retraite

Basis informatie:

  • De groepsdynamiek is altijd bewust afgestemd en je hebt een eigen ruime slaapkamer.

  • Met aandacht voor verdieping kan het waardevol zijn om samen met een van je ‘sisters’ te komen onderdompelen (moeder/ zus/ dochter/ vriendin).

  • Sinds 2005 maak ik gebruik van de pracht gelegen locatie Meeuwenveen te Havelte (Drenthe).

  • Je retraite start op de vrijdagen om 18:00 uur en we ronden op de zondagen af om 17:00 uur.

  • Retraites zijn inclusief 2 overnachtingen, gebruik yoga mat, deken, meditatiekussen, sauna (optioneel)! (H)eerlijke, rijkgevulde, biologisch en ayurvedische ontbijtjes, lunches, diner, snacks, drankjes en verrassingen om je vingers bij af te likken.

  • Naast alle programma onderdelen ook tijd en ruimte voor jezelf, om toe te komen aan de weldaad van ‘ont-moeten’, dieper ontspannen en wandelen in de direct omliggende bosrijke omgeving. 

  • Je gaat onderdompelen in: verschillende soorten vrouwen yoga, meditaties, mantra's, ademwerk, gongbad met klankschaal, (kamp)vuur, cacao ceremonie, deelcirkel, rituelen voor vrouwen en vele andere ‘geschenken’.

  • Je ontvangt een exclusief naslagwerk, inclusief alle recepten, voor thuis. Hierin staan alle behandelde onderdelen omschreven. Zodat jij tijdens jouw retraite van top tot teen toekomt aan het onderdompelen. En vooral niet druk hoeft te zijn, met je best doen, om alle inspiraties proberen te onthouden. Want je kunt ze voor de rest van je leven, altijd weer op je eigen gewenste moment nalezen, toepassen en op eigen wijze integreren.


     

vrouwen yoga retraite

"Each time when women are in circles,
the world heals a bit more."

Moment van afstemming voor en met jezelf!

De volgende symbolische woorden, bekrachtigen het veld, wat de 'Maaike bevalt je!' retraites en jaartrainingen vertegenwoordigen.

 

Wanneer deze symbolische tekst resoneert, dan is het vast niet voor niets, dat jij de 'roep' voelt om jezelf onder te dompelen in een van de Retraites en/ of Jaartrainingen.

 

AANKOMENDE RETRAITES

16 t/m 18 sept | Vrouwen Retraite

28 t/m 30 okt | Vrouwen Retraite

18 t/m 20 nov | Vrouwen Retraite

Verreik jezelf en verkrijg hieronder

de retraite informatiebundel. 

"Wanneer kom jij hartverwennend onderdompelen in een retraite voor jezelf?"