top of page

Vrouwen Dag Retraite

‘Retraite Dag voor Vrouwen’

Voelbare dankbaarheid voor je interesse, jezelf te willen onderdompelen in een hartverwennend en magisch te noemen ‘Retraite Dag voor Vrouwen’. Wil jij naast onderstaande informatieve opsomming dieper ingaan op de inhoud van een retraite dag voor jezelf? Wat je sowieso kan verwachten van een retraite dag? En wat een retraite dag voor jou kan betekenen?

Verrijk jezelf en laat je vrijblijvend persoonlijk inspireren. Ook wanneer je nu al voelt

'JA ik wil op Vrouwen Dag  Retraite!', boek je eerst een kennismakingsgesprek.

Vrouwen yoga retraite
Hartje.png
Vrouwen yoga retraite

Basis informatie:

  • De groepsdynamiek is altijd bewust afgestemd op minimaal 8 en maximaal 13 vrouwen.

  • Met aandacht voor verdieping kan het waardevol zijn om samen met een van je ‘sisters’ te komen onderdompelen (moeder/ zus/ dochter/ vriendin).

  • Sinds 2004 maak ik gebruik van de pracht gelegen locatie Meeuwenveen te Havelte (Drenthe).

  • Retraite dagen starten om 10 uur en we ronden af Rons 22:00 uur.

  • Retraite dagen zijn inclusief gebruik yoga mat, deken, meditatiekussen, backjack, sauna (optioneel) en (H)eerlijke, rijkgevulde, biologische, Vega en Vegan ayurvedische lunch, diner, snacks, drankjes en verrassingen om je vingers bij af te likken.

  • Naast alle programma onderdelen ook tijd en ruimte voor jezelf, om toe te komen aan de weldaad van ‘ont-moeten’, dieper ontspannen en wandelen in de direct omliggende bosrijke omgeving. 

  • Ik neem je mee in een afgestemde onderdompeling; een heerlijke mix van oeroude vrouwen wijsheden en rituelen. Waarin alle elementen thuiskomen via vormen als Hormoonbalans Yoga, Shakti & Shiva dans, Womb Meditatie, Godinnen Mantra, Archetypen Breathwork, Soundhealing en een onvergetelijke 'Inner Moon Healing met Blauwe Lotus & Pure Rose cacao ceremonie!'

  • Je ontvangt een exclusief naslagwerk, inclusief alle recepten, voor thuis. Hierin staan alle behandelde onderdelen omschreven. Zodat jij tijdens jouw Vrouwen Dag Retraite van top tot teen toekomt aan het onderdompelen. En vooral niet druk hoeft te zijn, met je best doen, om alle inspiraties proberen te onthouden. Want je kunt ze voor de rest van je leven, altijd weer op je eigen gewenste moment nalezen, toepassen en op eigen wijze wijze integreren.


     

vrouwen yoga retraite

"Each time when women are in circles,
the world heals a bit more."

Moment van afstemming voor en met jezelf!

De volgende symbolische woorden, bekrachtigen het veld, wat de 'Maaike bevalt je!' retraites en jaartrainingen vertegenwoordigen.

 

Wanneer deze symbolische tekst resoneert, dan is het vast niet voor niets, dat jij de 'roep' voelt om jezelf onder te dompelen in een van de Retraites en/ of Jaartrainingen.

 

AANKOMENDE RETRAITES

16 t/m 18 sept | Vrouwen Retraite

28 t/m 30 okt | Vrouwen Retraite

18 t/m 20 nov | Vrouwen Retraite

Verreik jezelf en verkrijg hieronder

de retraite informatiebundel. 

"Wanneer kom jij hartverwennend onderdompelen in een retraite voor jezelf?"

bottom of page