top of page

Jaartraining

Vrouwen wijsheid Jaartraining

 

Voel jij de 'roep' om het vergeten weten in jou te herinneren? 
 

Wil jij jouw ware authenticiteit op diepere lagen ontvouwen en je vrouwelijke leiderschap oprichten?

 

Ben jij de vrouw die hierin haar verantwoordelijkheid wil nemen? Omdat hieraan toekomen, ten goede komt van jou als vrouw en het grote geheel, namelijk: ook alle moeders, dochters, zussen en vriendinnen in je leven!

 

Het dient zelfs je partner en de ontwikkeling van jullie authentieke relatie. 

haan (38 van 54).jpg
Hartje.png

Als nieuw, alles willen herontdekken en weten over de essentie van het vrouw zijn?

 

Het unieke geschenk van jouw cyclus uitpakken (ook wanneer je niet meer menstrueert is dit geschenk in jou aanwezig)? Een team worden met je hormoonhuishouding? Je archetypen leren inzetten? De 12-maanpunten die je in je draagt leren kennen, herkennen en vooral ook weten hoe je jezelf via jouw maanpunten in balans kunt ondersteunen en daardoor je feminine en masculine energie in lijn brengt met jouw authentieke zijn? Wil je verdieping geven aan het leven met het ritme van de maan, jezelf 'verlossen' van opgeslagen voorouder informatie en resoneert het gedicht bij 'Inspiratie Gifts'? 

Dan ben jij klaar voor de 'Maaike bevalt je!' Vrouwen wijsheid Jaartraining! 

 

Verrijk jezelf en laat je vrijblijvend persoonlijk inspireren. Ook wanneer je nu al voelt

'JA ik wil mezelf verrijken met een Vrouwen wijsheid jaartraining!', boek je eerst een kennismakingsgesprek.

Vervolgens ontvang je natuurlijk ook de ‘Jaartraining-Informatie-Bundel’.

  • Basis informatie:

  • De groepsdynamiek is 8 vrouwen.

  • We maken gebruik van de pracht gelegen locatie, Meeuwenveen te Havelte (Drenthe).

  • Een jaartraining bestaat uit 4 weekend modules. Elke module van je Jaartraining start op de vrijdagen om 18:00 uur en we ronden op de zondagen af om 17:00 uur. Deze zijn inclusief 2 overnachtingen, gebruik yoga mat, deken, meditatiekussen, (H)eerlijke, rijkgevulde biologisch vegetarische ontbijtjes, lunches, diner, snacks en  drankjes.

  • Naast alle programma onderdelen van elke module, ook tijd en ruimte voor jezelf om toe te komen aan de weldaad van ‘ont-moeten’, verdiepen en ontspannen.

  • Je ontvangt na elke module een exclusief naslagwerk. Hierin staan alle behandelde onderdelen omschreven. Zodat jij tijdens jouw jaartraining echt toe komt aan de fases van informatie, inspiratie, integratie en transformatie. En vooral niet druk hoeft te zijn, met je best doen, om alles gelijk proberen te onthouden. Want je kunt thuis alles nalezen, toepassen en op eigen wijze integreren. .

  • Wat jou wordt doorgegeven: Vrouwen wijsheid, Yoni wijsheid, Ritme van de maan, Maanpunten 1 t/m 12 in jou, Jouw cyclus en aanverwante archetypen, Hormoonbalans in voedingsstijl, leefstijl en beweegstijl, Vitaliteit baarmoeder en borsten, Systemische opstellingen voor voorouder heling, Ademwerk, Balans in feminine- en masculine- energy.

  • Ook worden de inzichten vanuit jouw Enneagram, jouw Human Disign imprint en het medicijnwiel van jouw Nummerologische-hart-coherentie jou tijdens jouw Jaartraining doorgegeven.

  • Jouw jaartraining wordt afgerond met de ‘Rite van de womb’, Cacao ceremonie en uitreiking Certificatie. 

  • Tijdens de jaartraining, wordt elke dag gestart met vrouwen-yoga en tijd voor jezelf door bijvoorbeeld een heerlijke wandeling in de bosrijke omgeving. Ook dompelen we tussen de programma onderdelen door onder in meditaie, ademwerk en meer, waardoor jouw Jaartraining meer is dan een training! Elke module zul jij gaan ervaren als een leerzame, inspirerende onderdompeling voor jezelf!. Niet schools maar verdiepend en afgestemd op de nieuwe tijd. Zoals een 'Retraite voor Vrouwen' jou informatief en inspirerend onder laat dompelen, zo nodigt een 'Vrouwen wijsheid Jaartraining' jou uit, om hierin toe te mogen komen aan de praktische integratie en het veld van essentiële transformatie. 

haan (46 van 54).jpg

"Vrouwenwijsheid herinneren, is INzicht krijgen, ZICHTbaar mogen zijn en ontvankelijk worden voor wat er zich in jou geZIEN wil voelen."

Lieve vrouw, jouw leven, jouw lichaam, jouw baarmoeder is het centrum voor vrouwelijk creatief potentieel en

zachte manifestatie kracht.

Deze verdient een dieper begrip en jij hebt het recht om hier nieuw 'geboorte' aan te geven. Het recht om deze in alle volledigheid uit te leven en door te kunnen geven. Door helemaal jezelf te zijn. Deze wijsheid, het vergeten weten en haar transformerende natuur, zijn cruciaal bij veranderingsprocessen in jou, bij jou, aan alle vrouwen waaraan jij het ook weer door mag geven. Zeker in de tijd waarin we nu leven, jij bent nodig, zeg hier vanuit je vrouwen hart ‘Ja’ tegen.

nummer4.png

'Maaike bevalt je!' laat jou het vergeten weten herinneren, waardoor jij de rest van je leven toekomt aan wat er wezenlijk toe doet voor jou als unieke authentieke vrouw. 

AANKOMENDE JAARTRAINING

9 t/m 11 sept | Jaartraining module 1

7 t/m 9 okt | Jaartraining module 2

Verreik jezelf en verkrijg hieronder

de jaartraining informatiebundel. 

bottom of page