top of page
  • info5966007

Zegevier je lieve lijf!

Bijgewerkt op: 21 mrt. 2023

Liefde voor elke rimpel, maat, vorm en pracht rondingen van de 'tempel' waar jij in woont. Jouw uniek, authentiek, lief, vrouwelijk lijf, in heel haar ZIJN en in alle volledigheid liefdevol te mogen omarmen van jezelf. Mijn support heb je, leef vrouw, rise-up vrouw, dans vrouw, je bent LIEFDE en dat is goud!


Wat ik waarneem is, dat veel vrouwen in deze tijd, in mijn praktijk en in mijn omgeving, het niet eenvoudig vinden om zichzelf volledig te accepteren, zichzelf lief te hebben en vol trots zegevieren dat ze elk jaar weer een jaartje ouder, wijzer en rijper worden. Mij wordt regelmatig gevraagd, hoe ik daar mee omga. En omdat ik het elke vrouw toewens, niet langer, in welke vorm dan ook, hiertegen te strijden, heb ik besloten er een stukje over te schrijven.

Stop de strijd. Maar investeer in zelfliefde. Stop tegen het ouder worden en er alles aan doen om eeuwig jong te lijken. Maar verhoog je levensenergie. Stop met het afkeuren van bepaalde lichaamsdelen. Want je verandert er niets mee. Hier wel aandacht aan besteden, is zonde van je energie. Plus, dat veroorzaakt onnodige stress en daarmee een te veel aan het hormoon 'cortisol'. Wat gevolgen heeft op je hormoonbalans. Daar weer het gevolg van, zijn hormoon gerelateerde klachten als: Overgewicht, stemmingswisselingen, slaapproblemen, huidklachten, haaruitval, brosse nagels etc. Wat niet zo hoeft te zijn en als je daar meer over wil weten, ben je natuurlijk altijd welkom bij mij of een van mijn collega's in dit vak.

Zo zijn er rimpels en rimpels. Rimpels door stress en door o.a. wat ik hierboven heb benoemd. En de zo genoemde rimpels van 'goud'. Dat zijn de rimpels die de ervaringen van jouw 'helende reis, jouw leven' vertegenwoordigen. Wanneer jij elke dag je visuele kroon op zet, je ' Authentic Relationship' opricht en vanuit en met liefde de schoonheid van elke ervaring die jij hebt voorgeleefd kunt bewonderen in de rimpel die symbool staat voor die fase, situatie of ervaring in het leven, dan ga je stralen.

Geheim?

Je schoonheid van binnenuit wordt zichtbaar, straal je uit, al heb je nog zoveel rimpels, het maakt je uitstraling jonger, vrijer, blijer, stromend, liefdevol en sprankelend.

Alvast een paar tips: * Stop de strijd door negatieve gedachten om te zetten in positieve gedachten.

* Verhoog je levensenergie (is seksuele energie) door jezelf hierin verdieping te gunnen via bijvoorbeeld de vallei training.

* Keur geen lichaamsdelen meer af maar bewonder wat jou lieve lijf allemaal voor jou doet om jou dagelijks in balans te ondersteunen. Heel simpel, maar het werkt echt, begin elke dag met een dansje om de liefde die je bent te zegevieren. (alsof niemand je ziet, op jouw favoriete nummer). En stap daarna pas onder de douche. Heel benieuwd hoe jij in de 'tempel' van je lichaam woont als je begint met bovenstaande tips. Meer tips? Ik inspireer en deel met liefde.Ritueel voor 'Rimpels van Goud'! * Creëer een liefdevolle sfeer voor jezelf met naar wens zachte muziek, lekker warm zodat je in je pure naaktheid kunt zijn, kaarslicht en sowieso een grote spiegel en optioneel een tube gouden body paint crème. * Ga naakt voor de spiegel staan en zet het nummer 'Ik hou van mij' op terwijl je vanuit de harten van je ogen naar jezelf kijkt. Lichaamsdeel voor lichaamsdeel kus je via de liefde van je ogen die op haar neerstrijken.

* Terwijl je dit doet, sta je stil bij alles wat jou geraakt heeft in het leven.

* Dat allemaal een bewuste plek geven en om zetten in ik-kracht, zelfzorg en zelfliefde.

* Strijk met je handen (optioneel met een flinke dot gouden crème) over je lichaam en visualiseer dat je via je handen, zonder woorden, je hele lieve lijf en elke rimpel laat weten dat je van haar houdt en diep respect voelt voor alles wat ze heeft door ademt, meegemaakt en beleefd. * Vol trots op heel je zijn en elke rimpel hoort daar bij, ga je dansen (een nummer of een paar, volg je hart en laat pareltjes van zweet op je lijf ontstaan/ alle afkeur, stress en negatieve gedachten geef je vrij via elk pareltje van zweet) alsof niemand je ziet, sprankelend en stralend GOUD.

* Kom weer tot rust, adem langzaam, lang en diep in en uit, kijk als nieuw in de spiegel. Een opgelucht en opgeschoond hart en lijf die van jou een gouden Blessing heeft ontvangen.

* En heb jij jouw ik-kracht mentaliteit ontwikkelt om JA te zeggen tegen elke rimpel, heel je lijf en elk jaar dat je zegeviert. Omdat je trots bent op wie je bent, trots op elke ervaring, alle wijsheid vertegenwoordigd door elke rimpel en daarmee het vergeten weten wat jij via jouw leven weer hebt mogen herinneren. * Vervolg.., jouw favoriete badkamer ritueel!

Als NIEUW, herinnerend dat je bevrijd mag zijn, jezelf mag zijn, liefde bent, want ouder mogen worden, voelen dat je leeft, o.a. rimpels daarvoor symbool staan en dat alles te samen = GOUD!Liefdevolle omhelzing,

MaaikeComments


bottom of page