top of page
  • info5966007

Overvloed & Magie

Lieve sister Moon heb ik uitgenodigd deze 'Inspiratie-Gift' te schrijven over de 'frequenties' die zij door te geven heeft. Geniet van de onderdompeling, want ook lezen werkt meditatief en ontvang wat het jou brengt.


Ik heb Maaike leren kennen tijdens ceremoniën en cirkels, en ondanks dat wij elkaar weinig zien is er tussen ons altijd een veld van liefde en onvoorwaardelijkheid, we weten wat we aan elkaar hebben, houden van elkaars authenticiteit en puurheid. We zijn beiden fakkeldragers om verbinding en bewustzijn te brengen in deze tijd waarin we met elkaar andere tijdlijnen kunnen schrijven, waarin we samen in een razendsnel tempo transformeren naar ons meest mooie, pure Zijn.Toen Maaike mij uitnodigde om hier te schrijven, was ik totaal verbaasd dat zij dat aan mij vroeg, want ja, ik ben maar gewoon mezelf en vind het niet zo heel bijzonder wat ik creëer of hoe ik in het leven sta. Maar toen ik goed ging voelen, wist ik diep van binnen dat het klopte, dat het tijd is dat ik meer zichtbaar ga worden en ga staan voor de kwaliteiten die ik heb meegekregen in dit aardse leven om zo anderen te inspireren. Deze tijd nu op aarde waarin veel van ons gevraagd wordt, waarin we moeten voldoen aan maatschappelijke wensen en normen, waarin vooral alles heel snel moet, waarin mensen overspoeld worden met informatie en velen een burn-out krijgen, heeft het leven voor mij juist een andere zijde.


Zij voelt voor mij als een uitnodiging om in Alignment te komen, met wie jij bent in jouw essentie en dat kunnen we bereiken door te vertragen, te verstillen, te luisteren naar je hogere zelf en te zijn met dat wat is. Wij worden uitgenodigd om naar onze intuïtie te luisteren, naar je Womb Wisdom, naar je innerlijk water, want jij weet! Wij hebben allemaal wijsheid meegekregen vanuit de Bron, een innerlijk weten, een vergeten weten om zo vol-ledig te zijn. Het leven vraagt van ons totale overgave aan het Goddelijk plan van het Universum. Je kan het God, Bron, Energie noemen zonder een oordeel of hechting aan een religie of een bedachte vorm, maar voor mijn gevoel zijn wij allen ontstaan vanuit Bewustzijn, vanuit Licht conceptie, vanuit Creatie en hebben wij als ziel gekozen om hier op aarde te incarneren om zo ons Licht, onze missie met het collectief te delen, zodat de aarde en al wat leeft naar een verfijnder frequentieveld kan ascenderen.Wij zijn hier allen gekomen met een prachtige blauwdruk, vol kwaliteiten, vol mogelijkheden, we zijn gekomen om te leren, maar ook om te spelen en te genieten en die laatste twee zijn veel mensen vergeten. Het voelt vaak als teveel werk, te weinig vrije tijd, teveel processen jaar in jaar uit, maar wij hebben ook een andere keuze, een Magische keuze. Durf jij je te laten vallen in de diepte van het niet weten, durf jij volledig in overgave te zakken voor het pad wat allang klaar ligt voor jou? Durf jij te vertrouwen dat het Universum jou geeft wat je nodig hebt en dat Overvloed en Tovervloed ook voor jou volop aanwezig zijn? Durf jij jouw mooiste droom, de meest fantastische die je je maar kan bedenken in realisatie te brengen?


En ja, dan hoor ik je denken, leuk gezegd hoor Moon, maar dat stukje land waar ik graag wil wonen in de natuur kost geld en dat heb ik niet, of…dat magische werk met mijn helende handen of de kunst waar ik enorm van stroom als ik in het creatieproces aanwezig ben, daar kan ik niet van leven. Dat klopt, dat is allemaal waar, maar….het zijn allemaal gedachten vanuit oude overtuigingen, beperkende familielijnen, opgelegde of aangeleerde programmeringen, angst voor succes en je eigen grootsheid en dat is de zelf bedachte “matrix" waarin velen nog gevangen zitten. Ik heb er ook middenin gezeten en heb het allemaal bedacht met mijn mind en doorleefd tot in den treure. Maar het kan echt anders, want ik weet inmiddels uit eigen ervaring dat de kracht van gedachten ongelofelijk groot is, met oneindige creatie mogelijkheden, want alles is er al, het hoeft alleen nog maar in jouw veld, in jouw bewustzijn, in jouw handen te komen en de enige die dat kan doen ben jijzelf door je totaal vrij te maken van alle beperkende gedachten, je mind tot stilstand te brengen en vanuit je Hart te gaan leven.


Bij mij is dat een geleidelijk proces geweest vele jaren geleden, maar de velden en portalen openen momenteel zo snel dat alles voor jou kan veranderen in een split second, als jij maar gelooft in jouw innerlijk weten, want diep van binnen weet je echt wel wat je hier komt brengen, maar vind je er wat van, is het raar, ongepast of misschien zelfs onveilig. Maar dat zijn weer die oude gedachten of ervaringen, wellicht van vorige levens, maar je leeft NU en nu ben jij vrij om je eigen leven te creëren zoals het Universum die voor jou bedoelt heeft. Voor mij voelt het leven als pure Magie met ongekende mogelijkheden, iedere dag weer heb je de keuze om er een feestje van te maken en te kiezen voor Tovervloed.BRONTAAL


Als kind sprak ik lichttaal, ik wist totaal niet wat het was, maar het voelde als thuis, zacht en liefdevol, anderen noemden het enigszins minachtend sprookjestaal. Toen ik een jaar of 6 was moest dat stoppen en ook de symbolen die ik tekende waren niet goed, ik kon toch zo mooi tekenen, waarom schreef ik dan een fantasie alfabet? Idem met mijn dromen over buitenaardsen en met hen samen reizen in de nacht, dat kon niet. “Wat een fantasie heeft dat kind toch" kreeg ik keer op keer te horen van mijn ouders, maar ook van de leerkrachten op de lagere school. Ik stopte met klanken en tekenen, werd stiller en stiller en klapte dicht, nooit hoorde ik ergens bij, had weinig vrienden en werd gepest om mijn gave van zien en weten, ik was een heks volgens de andere kinderen. Later tijdens mijn HBO studie kwamen de codes weer terug, maar toen werd het doedelen genoemd en weer verdwenen ze uit mijn veld, want ik was niet goed genoeg zoals ik in mijn oorsprong, mijn blauwdruk was en weer paste ik mij aan aan wat gewenst werd van mij, studeren voor een goed betaalde baan. Pas jaren later na vele tegenslagen, innerlijke processen en daarbij ook het nodige slachtofferschap begon ik te voelen wie ik was, wat mijn ziel hier kwam brengen. Maar wat was ik ver van mijzelf weggedreven, waar was dat blije sprankelende kind, vol mooie visoenen, plannen, ideologisch om de aarde te redden samen met de elfjes en de draken. Ik realiseerde me ineens dat ik een multidimensionaal wezen was, die in de nacht weer kon reizen naar andere dimensies en mijn plezier kwam terug, ik sprankelde weer en toverde sterrenstof rond in de nacht.


Zo weet ik na een aantal bijna dood ervaringen, waarbij ik terugkeerde naar de Bron dat iedereen dat is, dat we multi dimensionale wezens zijn met een aardse ervaring in een fysiek lichaam, dat we een sprankeltje licht zijn vanuit puur Bronbewustzijn, dat tijd niet bestaat en dat iedereen in zijn of haar essentie een Goddelijke creatie is, dat iedereen lichttaal spreekt, de taal van de engelen, van de sterren, van de Bron. We zijn het alleen vergeten: communiceren vanuit bewustzijn, zonder woorden. Net als dat walvissen en dolfijnen met elkaar kunnen communiceren, kunnen wij dat ook en ik voel dat we ons dat massaal aan het herinneren zijn. Velen spreken sinds enkele jaren ineens lichttaal, tekenen symbolen, brengen energie met handgebaren in beweging, velden worden aangeraakt en rechtgezet, terug naar de oorsprong, naar de Goddelijke orde zoals zij ooit was. We keren met elkaar terug naar de Origin, naar de Oorsprong, want die Nieuwe Aarde die is helemaal niet nieuw, die was er altijd al, het is alleen een ander veld waar je in kan zijn als je daar voor kiest. Zij is een totaal andere realiteit die alleen jij kan kiezen om in te Zijn.


Zo schrijf ik sinds enkele jaren weer codes in 24 karaat goud, op glas voor gezond water, maar teken ik ook persoonlijke activaties voor mensen zodat zij hun originele blauwdruk her-inneren en volledig kunnen activeren. Geef ik samen met een aantal anderen ceremoniën en retraites in de natuur met detox, stilte, yoga, Brontaal, werk ik met de meest zuivere frequentievelden, met prachtige kristallijne instrumenten in de verfijning van de verfijning om de mensen die nieuwsgierig zijn, die diep van binnen weten dat er meer is dan zich nu aan hen laat zien, zich te laten herinneren wie zij in hun blauwdruk zijn. Want als iedereen zich herinnert wie zij zijn, wat ze komen brengen, dan is de aarde zoveel fijner en zachter om in te zijn.Z'AMORA


En zo komen we ook bij Z’amora, een stukje land in Portugal, ontstaan vanuit een droom die ik als kind al had, maar die voor mijn gevoel nooit werkelijkheid kon worden want ik had geen geld, dat kon ik toch niet alleen dragen die grote droom, wie dacht ik nou wel niet wie ik was om zon grote droom te kunnen realiseren? Allemaal oude patronen die erom vroegen doorbroken te worden, het is een ongoing proces en het gaat steeds beter.


Jarenlang heb ik met een yurt op verschillende landjes in Nederland gestaan, soms gratis, soms in ruil, soms voor geld en op ieder landje leerde ik weer wat bij. Hoe werk je samen met de natuur, hoe werk je samen met de mensen die er wonen, soms liep het helemaal mis en werden het harde lessen, maar steeds weer was er de uitnodiging…wat is je droom Moon, maar hoe wil je het dan wel als dit niet het veld is hoe jij het voor je ziet? Steeds weer de verdieping in, mijzelf uitnodigend te voelen, bij te stellen, los te laten wat niet paste, steeds meer alleen zijn want de mensen waarmee ik samen was, waar ik zoveel van hield, zoveel van mocht leren resoneerden niet meer. Nog dieper de verstilling in tot er niets meer overbleef, de grote leegte en tegelijkertijd het grote Alwetende veld. Ik werd uitgenodigd alles wat ik ooit bedacht had los te laten, achterover te vallen in het onbekend diepe ravijn, zonder te weten wat er zou komen en nog steeds weet ik niet hoe mijn dag er morgen uit zal zien, maar ik vertrouw vol-ledig op het Goddelijke plan voor mij en de mensheid.


Mijn vriend en ik hebben drie jaar terug een stichting opgericht,

en van daaruit een stukje land gekocht in Portugal, niet om in eigen bezit te hebben, maar om te hoeden, om de balans daar terug te brengen, om bomen aan te planten en nog zoveel meer. Het erft niet naar onze kinderen, maar naar jongere opvolgers die de ideologie van dat stukje land voelen in hun hart. Mijn mooie yurt werd verkocht voor de aanschaf van het land, mijn vriend had wat geld van zijn werk, vrienden doneerden of leenden ons geld en zo werden wij de Hoeders van een mooi stukje aarde. Een stuk land met oude vervallen ruïnes, het was al 40 jaar onbewoond, totaal overwoekerd met bramen tot wel 5 meter hoog, wilde zwijnen en vossen hadden het land overgenomen tot over de berg, waterwegen waren overwoekerd en dicht geslipt. Corona brak uit, plotseling waren er geen inkomsten meer, we hadden land en nul saldo om ook maar iets op te knappen. Dat was even slikken, maar ook hier kwam weer de grote uitnodiging…verstillen en luisteren, wat heeft het land ons te vertellen, wat heeft het land nodig?

En zo begonnen we met onze co-creatie weken,

we nodigden mensen uit om een week om te komen helpen, 4 a 5 uur werk op het land in ruil voor onderdak in mooi ingerichte Bell tenten en lekker eten. Om de paar maanden kwamen er mensen, ze landden in zichzelf, in de natuur, processen kwamen en gingen, er werd gelachen en net zoveel gehuild. Mensen kwamen terug in Nederland als een ander mens, banen werden opgezegd, andere keuzes werden gemaakt en keer op keer kwamen er nieuwe mensen en gebeurde er steeds hetzelfde. Ook dit is voor mij pure magie, in verbinding met de rauwe natuur van Portugal, op dat stukje land dat nog lang niet “af” is gebeuren grootse dingen. Want samen met alle mensen die komen, brengen wij het land weer tot leven, maken we met onze liefdevolle handen de aarde weer zacht, we raken haar aan, hebben haar lief, luisteren wat zij nodig heeft.


Er was een retreat met Indigenous Mamo Francisco,

uit de Sierra Nevada de Santa Martha uit Colombia van de Wiwa tribe, waarbij we voor het water hebben gebeden, waarbij we kristallen offerden aan de kleine waterbronnen op het land en je raadt het al….Het water komt langzaam terug, waar al 40 jaar enorme droogte heerste en er absoluut geen water heeft gestroomd, stroomden er afgelopen winter meerdere watervallen over de terrassen heen en hadden we zelfs een stroompje water over ons yurtplatform. Op magische wijze kwam ook mijn oude yurt weer terug, de mensen aan wie wij haar verkocht hadden stuurden ruim een jaar later een bericht dat zij naar Italië gingen verhuizen, of we de yurt terug wilden kopen en ja dat wilden we, maar wederom geen geld. Een lieve vriendin heeft ons geld geleend voor de aanschaf van een kleinere yurt voordat deze weer in beeld kwam en mijn eigen tempel yurt is op afbetaling gegaan. Nu staan er twee mooie Yurts, een paar Bell tenten voor gasten tijdens een retraite en kan je ervoor kiezen om een week of langer de grote yurt te huren om te schrijven, te verstillen, te verzachten. Langzaam laat het land ons zien wat er wil ontstaan en dat kan volgende maand zo weer anders zijn, we luisteren, we volgen en laten het ontstaan.Zo zie je dat je groot mag dromen, en als jij de stem van je hart volgt, zonder inmenging van je mind dan geeft het Universum jou alles wat je nodig hebt in dat moment. Durf te vallen in het grote niets, in het grote al en jouw pad zal zich ontvouwen.


(Be)leef je dromen en de overvloed en magie behorende bij jou zal stromen,

voel je welkom om in contact te komen, onder te dompelen in wat wij aanbieden en meer.., door je hart te volgen.


Lieve liefjes, sprankeltjes en bliss, Moon


Comentarios


bottom of page