top of page
  • info5966007

Liefdesbrief van je ZielGeïnteresseerd in Human Design of aan het onderzoeken of het is waar jij naar op zoek bent? Laat je inspireren en ontvang via Samia een Liefdesbrief van je Ziel gebaseerd op jouw eigen Human Design. Hieronder deel ik de Liefdesbrief die ik heb morgen, fantastisch!


Liefdesbrief van je Ziel

Ik vind het zo fijn dat je mij zo goed kan voelen. Weet dat ik altijd bij je ben en dat ik hier ben om jouw bemoedigende woorden toe te fluisteren, jou aansporend om je hartverlangens te blijven volgen. Jij weet dat jij mij bent en ik jou, daar ben ik je heel dankbaar voor!


Lieve Maaike, jij bent niet voor niets hier naar aarde gekomen. Je bent hier om al het aardse ten volste te beleven. Je bent hier om te spelen, dansen, zoenen, eten en om al je zintuigen in tezetten. En ja, je bent hier ook om het donker te ervaren. Om pijn, verdiet, angst en boosheid te voelen. Om je levenslessen te leren, om te groeien als mens. En die lessen mee te nemen naar mij, naar je ziel.


Ik wil je graag meegeven dat jij in jouw puurste kern liefde bent en dat jij een speciale missie te vervullen hebt. Jij komt hier om al jouw liefde te verspreiden en een gids te zijn voor de ander. Ik weet het, je bent zo gevoelig en alles komt bij jou binnen. Jij hebt mogen leren om je eigen ruimte in te nemen. Om jezelf te mogen zijn. Maar jij bent hier ook om een eigen fysieke ruimte te manifesteren. Een plek, een thuis, waar jij je kunt terugtrekken, waar jij je vrij voelt om gewoon te zijn, te ontladen en al jouw ervaringen een plek kunt geven. Hiermee inspireer jij ook anderen om een (fysieke) plek te creëren om thuis te komen bij zichzelf. Dit is jouw kracht en mag je volledig omarmen.

Jij mag echt de ruimte pakken voor introspectie, verwerking, onderzoek, invoelen en heel veel me-time. Dat is voor jou de manier om in contact te komen met mij en het hogere en om aardse zaken te verwerken en een plek te geven. Om los te komen van de energie van de ander. Daarnaast voel jij ook dat je midden in het leven wilt staan. Dat je wilt ontdekken, impulsief wilt.
Lieve Maaike zijn en gewoon gaat. Dat is ook iets wat bij jou hoort en waar je niet voorzichtig in hoeft te zijn. Je mag leren door te vallen en weer op te staan.

Jij leeft heerlijk in een flow, in alignment met mij, met het hogere en het aardse. dat is zo mooi om te zien. Ook ben je helemaal op je plaats wanneer jij een groep, een community, kan vormen waar iedereen een rol krijgt, gewaardeerd en gerespecteerd wordt. Jij laat anderen voelen dat ze onderdeel zijn van een groter geheel. Dat doe je door deals te sluiten, om de groep bij elkaar te houden en het samen te laten werken en leven. Hierbij heb jij het vermogen om oude concepten te verbeteren of te vervangen door nieuwe. Want jij kan met jouw levenservaring en alles wat jij hebt geleerd met vallen en opstaan, zaken begrijpen en deze lessen doorgeven aan de groep. Dit wordt enorm gewaardeerd lieve


Maaike, en ik waardeer jou dat jij deze rol volledig inneemt.

Lieve jij, lieve ik, weet dat je niet iedereen hoeft te helpen. Wacht soms jouw gevoel en emoties af voordat jij gelijk voor iedereen in de bres schiet. Jij mag wachten totdat iemand om hulp vraagt en dan zelf kiezen of jij de ander ook echt wilt helpen. Want jij bent hier niet voor iedereen. Lief mooi mens, ik ben zo trots op je en ik hou heel veel van jou. Vergeet nooit dat ik hier altijd bij je ben, om jou te begeleiden op jouw pad. Het enige wat je hoeft te doen is stil te zijn en je zal mijn fluistering horen.


Met heel veel liefde,

Jouw ziel

תגובות


bottom of page