top of page
  • Foto van schrijverMaaike Middelweerd

Inspiratie Gift - Gouden-driehoek-Kristallen samenstelling?


Ben jij al bekend met de ‘Gouden-driehoek’ kristallen samenstelling?

Al sinds mensenheugenis worden edelstenen gebruikt voor verbetering van de gezondheid, genezing bij te staan en zo ook om bijvoorbeeld bij het vitalisering van drinkwater. Hierover is veel geschreven en te lezen. Hieronder ter inspiratie alleen beknopt een aantal wetenswaardigheden! Meer weten, vraag mij ernaar en breng ik jou heirover graag in verbinding met specialisten op dit vlak. Een combinatie van de edelstenen, Amethyst, Bergkristal en Rozenkwarts, vormen samen zogenoemde ‘Gouden-driehoek’.

* Water zuiverend: Leg deze edelsteen combinatie minimaal 3 uur in een liter water. Dit water kan de hele dag gedronken worden en harmonie en rust te bevorderen. * Energie zuiverend: Je kunt de stenen ook in een driehoek in een ruimte plaatsen om de energie te zuiveren en te harmoniseren. Bijvoorbeeld in huis, op je werkplek of praktijk. * Fysiek ondersteunend: Je kunt deze edelsteen combinatie ook bij je dragen als sierraad of in je broekzak. Aanrader is om dit af te laten meten door een specialist op dit vlak.
Welke werking hebben de drie stenen afzonderlijk?

* Amethist: Met een amethist in huis kunt u sneller ontspannen en bent je minder druk in je hoofd. Het autonome zenuwstelsel wordt heel positief beïnvloed, je laat makkelijker toe, dat je tot rust mag komen. Dus goed tegen stress en spanning. Verwelkomen van rust, ontspanning en zelfliefde. In de slaapkamer zorgt de steen voor een verbeterde nachtrust. En is ook een goede steen bij o.a. hoofdpijnklachten, migraine. Kom van onrust naar RUST.

* Bergkristal: Reinigt de energie van de ruimte. Heeft een heel goede reinigende werking op de fysieke mens en je aura. De energie van de bergkristal is activerend, maakt vitaler en werkt tegen pijn. Helderheid in gedachten en goede ideeën krijgen weer ruimte in uw hoofd. REIN & RUIMTE.

* Rozenkwarts: Staat voor Zachtheid en liefde, pure emoties, voor vrede, liefde en gezelligheid in huis. Bewerkstelligt een positieve emotionele uitwisseling onderling. Rust in het hart zorgt voor harmonie van binnenuit. Met de rozenkwarts leert u van uzelf en van de ander te houden. HELING & zelfLIEFDE


P.S.: - Basis inspiratie geschonken en ontvangen van samenwerking Kristalijn.

Comentarios


bottom of page