top of page
  • Foto van schrijverMaaike Middelweerd

INNER MOON BALANCE

Bijgewerkt op: 19 feb. 2023

Alles is natuur, wij zijn natuur! Alles kent een eigen ritme, wat een cyclus te noemen is. Kijk naar een jaar, de seizoenen, maanden, weken, dagen, dag en nacht, de zon en de maan. AIs je deze cycli doorleefd en begrijpt, dan heb je in de basis de weidsheid van alles in pacht. Zo ook is alles energie en de frequentie ervan bepaalt welke vorm het aanneemt, welke gestalte het draagt en of het ons meeneemt naar het zichtbare of onzichtbare of het tastbare of ontastbare veld. Evenzo, weten we het bastaan van onze vrouwelijke cyclus en hormonen, we leven er alleen door de snelheid van deze maatschappij veelal aan voorbij. Waardoor we de verbinding met ons ware ritme uit het oog verliezen. Het is dan niet meer tastbaar 'genoeg'..., maar als we goed kijken, geeft ons lieve lijf 'genoeg' signalen en (voor)tekenen, waarmee zij wil vertellen, dat ze jou nodig heeft om haar inner moon ritme en hormoonbalans trouw aan jou te kunnen laten en blijven zijn.Voortekenen & Signalen van een Inner Moon disbalans!

Hierbij kun je denken aan: slaapproblemen, huidproblemen, haaruitval, overgewicht, ondergewicht, onregelmatige menstruatie cyclus, vruchtbaarheidsproblemen, laag libido, stemmingswisselingen, onnodig hoge eetlust, pms-klachten, pcos, overgangsklachten, nachtzweten en zo kan ik nog wel even doorgaan. En echt waar, jouw Inner Moon weer in balans krijgen, daar kan alleen jij je lieve lijf in ondersteunen. Ik kan jou hierin natuurlijk wel met deze Inner Moon spray's en alle tips en tools voor hormoonbalans, met liefde in begeleiden.


En als we dan alleen inzoomen op de hormoonbalans van de vrouw, dan wordt de frequentie van ons authentieke ritme, weerspiegeld door de natuurlijke cycli van de maan. Vandaar de naam 'INNER MOON' voor de hormoonbalans frequentie spray kit. Deze bestaat niet voor niets uit 4 verschillende flesjes. Omdat in de basis de maancyclus 4 fasen (met 13 ritmes). Waarin elke fase weer een seizoen vertegenwoordig. Maar dan niet in een jaar, maar in de maand cyclus van ons als vrouw. Wanneer wij vrouwen in verbinding met deze fasen leren leven, dan blijven we van nature meer en beter afgestemd en in alignment met onze ware natuur en het ritme van de maanfasen, ofwel onze: INNER MOON.


Zo groots als dit klinkt, van maan, naar seizoenen in een maand, naar jouw ritme, naar jouw hormoonbalans, naar jouw Inner Moon; evenzo nodigen deze wijsheden jou uit een ontvankelijke houding aan te nemen, naar de eenvoud ervan. En geloof mij, dit is fascinerend en inspirerend. het gevolg is, dat jij jezelf daardoor nog beter leert begrijpen en kennen. Mooie bijkomstigheid is ook, dat je omgeving en/of je partner jou ook beter kan leren begrijpen! Want hoe kunnen wij vrouwen van ons omgeving en/of partner verwachten dat ze ons begrijpen, als de meeste vrouwen zichzelf/ hun Inner Moon nog niet (her)kennen, laat staan begrijpen en ernaar leven? Om de impact van de grootsheid, die verscholen ligt in de Inner Moon wijsheden, compact en eenvoudig te houden, zodat het voor jou moeiteloos te volgen is en daarmee een feest en weldaad om jezelf erin onder te dompelen. Komt er binnenkort een video over op de website, waarin ik het jou uit zal leggen op een wijze wijze zonder gedoe! Met als gevolg dat jij heel simpel, met deze 4 flesjes frequentie spray, jouw hormonen en inner moon cyclus, met gemak in balans kan ondersteunen!INNER MOON BALANCE SPRAY'S

Ruim 9 maanden ben ik zwanger geweest van het ontwikkelen van deze 'Inner moon' balance spray's. Ze zijn i.s.m. De Grone Linde met de frequenties van natuurzuivere olien afgestemd, gechanneld en uitgebalanceerd. Magisch was het moment waarop ze geboorte kregen. De waarde om als vrouw in verbinding met je natuurlijke cyclus te leven wordt veelal onderschat. En valt onder de oeroude vrouwenwijsheden, waarvan wij vrouwen het 'vergeten weten' veelal zijn vergeten. En nu de tijd meer dan rijp is, om deze weer te mogen herinneren. Ook voor de vrouw die niet meer menstrueert, is het ritme van de maanstanden, de weerspiegeling van ons natuurlijke ritme. Alleen dan dus een energetische cyclus te noemen. DE KIT BESTAAT UIT 4 FLESJES Die zoals ik al schreef, onze 4 Inner Moon fasen vertegenwoordigen. Maar ook niet te vergeten, de evenzo daarbij behorende archetypen van ons als vrouw! (vertel ik later in de video meer over) Vandaar dat de spray's onderstaande namen dragen.

* MAAGD: Deze frequentie spray gebruik je in de week na 'Nieuwe Maan' als je niet meer menstrueert. Of na jouw laatste menstruatie dag.

* MOEDER: Deze frequentie spray gebruik je in de week daarna.

* WILDE VROUW: Deze in de week daarna.

* WIJZE VROUW: En deze frequentie spray in de week daar weer na, ofwel: tijdens de (energetische) menstruatie periode.

TIP: Zet de flesjes voor je spiegel in de badkamer (ipv bijvoorbeeld een 'de pil' strip), volg je jouw ritme/ volgorde van de flesjes. Elke ochtend spray je 1 a 2 x boven je hoofd en laat dit op je indalen. (In de video laat ik het zien en meebeleven, zodat het jou met aandacht wordt doorgegeven!)


Hoe gaaf, dat we hiermee niet alleen onze Inner Moon liefhebben, onze lieve hormoontjes in balans ondersteunen, maar ook elke maand toekomen aan het zegevieren van onze innerlijke godinnen. En deze leert beminnen, waarmee jij je hart vleugels geeft, jouw zelfliefde moeiteloos laat stromen en stralen van binnenuit naar buiten!


BINNENKORT DE VIDEO! En als jij jouw Inner Moon kit alvast in huis wenst voor jezelf?

Stuur me een mailtje info@maaikebevaltje.nl , dan verzorg ik de rest! De eerste 13 vrouwen die n.a.v. dit 'Inspiratie Nieuws' moment bestellen, ontvangen van mij, naast de lancering-korting (normaal 13,- per flesje, nu voor 10,- per flesje/ je doet ongeveer een jaar met de kit van 4 flesjes) ook een extra gift: Een hart (7cm) van Seleniet edelsteen (een hart met vleugels erop (zie foto), ook wel de 'engelensteen' genoemd/ werkt zuiverend, rustgevend en verbindend met je hogere weten, zielsmissie en intuïtieve bewustzijn). Naast mooi in huis ook heerlijk om bijvoorbeeld tijdens je yoga, dans of (maan)meditatie momentjes in je hand te dragen.


Geef jij je Hart en Inner Moon balans vleugels?


LIEFDEvolle omhelzing voor jou vrouwZIJN,

Maaike bevalt je!


Comments


bottom of page