top of page
  • Foto van schrijverMaaike Middelweerd

Maaike bevalt je! Reviews

Bijgewerkt op: 4 mei 2022Berlinda | Vrouwen Retraite

Ik kan niet beschrijven hoe de vrouwenretraite was, wat we gedaan hebben ect.maar dat is helemaal niet belangrijk en ook moeilijk voor te stellen. Wat ik wel kan vertellen is wat het met mij gedaan heeft. Ik ben een echt hoofdmens en kan goed beredeneren. Mijn wens was om meer vanuit mijn gevoel te gaan leven en mezelf minder weg te cijferen. Mijn thema was dan ook zelfliefde. Wat ik nu merk aan mezelf is dat ik veel blijer met mezelf ben dan voorheen. Ik kan het geluk uit mezelf halen in plaats van uit de omgeving. Ik ben nu dus ook minder aan het mopperen op mijn partner, omdat ik hem niet per se nodig heb om mij goed te voelen. Ook voel ik me veel geaarder dan voorheen en weet dat mijn lichaam een veilige haven voor me is waar ik op mag vertrouwen. Maaike is een enorm enthousiast, liefdevol persoon die mij in ieder geval erg geïnspireerd heeft. In mijn zoektocht naar mijn ware zelf hebben zij en de andere vrouwen een belangrijke, positieve bijdrage geleverd”. 


Ilona Branbergen | Vrouwen Retraite

...na bubbelen van het Vrouwen Retraite. Ik heb er geen woorden voor, voor hoe ik het heb ervaren, zo fijn geen woorden alleen maar gevoelens en die zijn hartverwennend, want dat was het!

13 vrouwen

Yoga

Meditatie

Natuur

Slapen

@maaikemiddelweerd

Heerlijk eten zonder meuk, een en al passie van @maaikebevaltje en dat proef je, WOW!

Nieuwe inspiratie, recepten, ik hou ervan!

Het is een belevenis, niet in woorden uit te drukken. Alles klopt!


Vrouwen geef jezelf dit eens cadeau, je bent het zo waard 


Liselotte Gootjes | Vrouwen Retraite

Wat een heerlijk en geweldig Vrouwen Retraite heeft Maaike verzorgt! Het voelde als een warm bad, ontspannend en opladend, reinigend en verzorgend, verfrissend en verwarmend. De dagen zaten vol kleine verrassinkjes, heerlijk eten, fijne yoga sessies, mooie ceremonies en nog veel meer.. Maaike heeft een levendige, sprankelende energie, en zo veel kennis van voeding, het vrouwelijke lichaam en alle energiesystemen; daar hebben wij ons helemaal in kunnen onderdompelen. Het weekend was verlichtend en verdiepend, en heeft me mijn eigen sterke, warme kracht weer heel helder laten voelen. Heerlijk om dansend het leven te ontdekken en te vieren. Dankjewel, Maaike! 


Marij Consemulder | Vrouwen Retraite

Wauw wat een weekend! Wat heb ik een prachtige ervaring, onderdompeling mogen ontvangen. Maaike en de hoedsters hebben mij meegenomen op reis naar de liefde in mezelf. De eenheid, balans, de kracht en liefde vanuit mijn vrouwenessentie. Het eten, zo puur, ruimte voor stilte, samenzijn, omringd worden door liefde, samen lief en leed delen, prachtige rituelen en nog veel meer… En wat gun ik dit iedere vrouw. Lieve vrouwen gun jezelf dit prachtige hartverwennende Vrouwen Retraite met Maaike en de hoedsters. Een ervaring die jij je hele leven in je hart zal meedragen!

 

Janett van Soest Piron | Vrouwen Retraite

Wat een onbeschrijflijk mooi en bijzonder weekend was het. Dankbaar voor zoveel warmte, liefde en geborgenheid van Maaike die alles tot in de gouden puntjes heeft verzorgd. Dankbaar voor het super heerlijke eten, de mooie sessies, de prachtige omgeving. Het was overweldigend en ik ben zo dankbaar dat ik dit heb mogen ervaren en ondergaan om echt tot jezelf te kunnen komen en er gewoon even helemaal niks moet en je je ook echt kunt laten onderdompelen in het hartverwennende retraite. 

Gerjanne Jorink | Vrouwen Retraite

Een hartverwennend Vrouwen Retraite bij Maaike is samen baden in het Gouden Licht, baden in Rust om terug te keren in je Liefdevolle zijn. Alles wat ik in dit weekend heb ontvangen in dankbaarheid is zo mooi en waardevol. Dat is wat meeneem in mijn hart en op mijn pad. Dank aan alle lieve vrouwen.

Liefs, Gerjanne 


Anoushka Gielens | Vrouwen Retraite

Een retraite bij Maaike betekent vanaf het allereerste contactmoment ondergedompeld worden in liefdevolle aandacht. Wat ben ik blij dat ik mijzelf dit weekend kado heb gedaan. Het heeft mij weer een laag dieper in mijzelf gebracht en bij dat wat vrouw zijn voor mij betekent. De veilige setting, de omgeving, het heerlijke eten, het gedragen worden door de geborgenheid van Maaike en van 'sisterhood'..... in één woord: WAUW!
 

Ruth Heeres | Vrouwen Retraite

Ik vond het een prachtig weekend op een mooie locatie. Lekker eten en prachtige mensen ontmoet, waaronder ik mijn mooie mezelf weer heb mogen ontmoeten en verwelkomen. Ik heb genoten en veel nieuws geleerd en gevoeld. 

Rianne Kok | Vrouwen Massage Coaching


Ooit zei je tegen mij; kijk eens in je hart, wat heb jij nodig en wat kan je jezelf geven om beter in je vel te gaan zitten? Hoe moeilijk ik dat vond dat weet alleen jij.. Het heeft even geduurd voordat ik het toe wou geven aan mezelf, maar ik heb het nodig!! Ik heb die fijne ontspanning nodig voor mijn lijf. Jij hebt gouden handen zeg ik altijd. Door jou handen ervaar ik een blootlegging van mijn eigen ik en ervaar ik totale ontspanning en is het genieten geblazen! Soms is het nodig om de massage op korte termijn weer te ervaren zodat mijn lijf het kan onthouden om in de ontspanning te komen of te blijven en een andere keer kan mijn lijf het wat langer onthouden. Maar ergens onthoudt mijn lijf dat wat jij met jou handen bewerkstelligt, ik in korte tijd weer kan omarmen als ik bij jou op de tafel lig. Dank je wel voor deze kadootjes aan mezelf gegeven door jou!! Ze zijn het meer dan waard, ze zijn mij goud waard!!


 


Jessie Dolfsma | Vrouwen Retraite Ik heb ontzettend genoten van mijn yoga retraite bij Maaike bevalt je! Als je opzoek bent naar een moment van rust en écht even tijd en liefde voor jezelf dan is dit je teken om een retraite te boeken! Ik ben volledig tot rust gekomen en heb ontzettend veel geleerd, het retraite heeft daarnaast ook veel bijgedragen aan mijn spirituele feminine journey.


Maaike zorgt voor een fijne, vertrouwde en veilige sfeer waarin je echt jezelf kan zijn. Alles is een uitnodiging, niks moet, alles mag.


Ik heb genoten van de heerlijke yogalessen, de inspirerende en deskundige sessies, vrouwenwijsheid van Maaike en de prachtige locatie. En dan heb ik het nog niet eens over het eten gehad..


Het retraite is een prachtcadeau voor jezelf. Ik ben lichamelijk en geestelijk gesterkt naar huis gegaan en heb nog dagen nagenoten van dit cadeautje, want echt, dat is het! De effecten werken nog lang na. Ik kan het iedereen aanbevelen, gun het jezelf. 

Petra Diepstra | Vrouwen Yoga Retraite

Wauw wat een fantastisch weekend heb ik gehad. Het vrouwen yoga retraite was heel helend voor mij. Het heeft me weer teruggebracht bij mijzelf En het allermooiste is dat ik dit weekend heb mogen delen met mijn prachtige lieve dochter. Ik kan het elke vrouw aanraden. We hebben heerlijk gedanst, verrukkelijk gegeten er was een fijne yoga flow en heel veel meer. Het was een weekend om nooit meer te vergeten.

 

Henrietta | Vrouwen Yoga Retraite

Maaike is met haar spiritualiteit en sprankelende energie een inspirerende gids in de retraite die een reis is naar de kern van vrouw-zijn. De retraite was voor mij een cadeau en een feest. In een mooie omgeving heeft Maaike ons verwend met heerlijk eten en drinken uit haar eigen tuin. Ze weet daarbij als geen ander een atmosfeer te creëren waarin bewustwording, vrouw-zijn en genieten samenkomen.


 

Helen | Vrouwen Yoga Retraite


Het leven is als een lemniscaat, het is oneindig in beweging. Dankbaar ben ik Maaike te mogen ont-moeten. Dankbaar voor de verbinding die vanaf het eerste moment voelbaar was.


Het leven stroomt, en met Maaike als inspirator, kan ik me mee laten voeren op de stroom, en dansen in vertrouwen.

De lotus, dankbaar daarvoor. De modder, de groei en bloei. Het leren (h)erkennen van de donkerte én het licht. Het een kan niet zonder de ander.


De heldere inzichten, het vertrouwen, de eerlijkheid, de warmte, de liefde, de gouden puntjes op de i.

Waardoor mijn leven stroomt. In balans donker én licht. Alles is en wordt gezien. Een onuitputtelijke bron van kennis waar ik me aan mag laven. En tegelijkertijd een spiegel, een herkenning, een verbondenheid. Een vroedvrouw van het leven.


 

Dianne – Ananda Jot | Vrouwen Yoga Retraite


Lieve Maaike – Sjaarna Monsa Aljah,

Mijn vrouwen yoga retraite heb ik als een super heerlijke oplading voor mezelf ervaren. Maaike kan als geen ander zo’n bijzondere ervaring aanbieden op een heerlijke rustgevende plek. Ik voelde me weer helemaal op en top een trotse vrouw!

De aandacht en verzorging in verbinding met de natuur geeft een hartverwarmend gevoel. Maaike neemt je vanaf de voorbereiding tot in de nazorg mee waardoor ik de retraite heel bewust heb mogen ervaren en onderdelen ervan nog steeds in mijn dagelijks leven toepas.

Door de bijzondere ontvangst voelde de groep vrouwen al snel als heel vertrouwd, er was een fijne energie. Ook het delen van Maaike’s kennis over diverse vrouwen zaken was voor mij zeer verrijkend.


En dan heb ik nog niet eens gesproken over de goddelijke tongstrelende hapjes en de super verzorgde wellness made by Maaike!

Zo’n vrouwen yoga retraite gun ik elke vrouw! Het is het meer dan waard!


 

Jolanda | Vrouwen Yoga Retraite


Voor het eerst een Vrouwen Yoga Retraite bij Maaike Middelweerd mogen ervaren.

Wat een liefde en verbinding heb ik mogen ervaren dat weekend. Het begint al meteen bij ontvangst daar ontvang je al zoveel liefde van Maaike ik voelde me meteen “thuis”. Maaike voelt heel goed aan wat er speelt bij je en geeft daar ook echt de aandacht aan.

Ook de sessies waren heel fijn en inspirerend en ook het eten was met zoveel liefde gemaakt en was heerlijk. Kortom ik heb genoten van een heel mooi weekend met powervrouwen, liefde, dans, verbinding en inzichten.


Dankjewel lieve Maaike


 

Lysbet | Vrouwen Yoga Retraite

Mijn retraite vrouwen weekend bij Maaike was echt genieten... tot in de puntjes verzorgd in kleur, geur, smaak en details.

Ik voelde ik me veilig en gedragen, om mijn eigen processen aan te gaan.

Ze heeft ze aandacht en oog voor iedereen persoonlijk en het geheel. Ik heb mezelf verrijkt door haar brede kennis en ervaring die ze tijdens het retraite deelde.


Ennn..je krijgt zoveel cadeautjes....als een kind zo blij was ik. Je komt echt toe aan jezelf en ik heb in liefde alles kunnen ontvangen, iets waar ik normaal niet zo de tijd voor neem. Ik zou elke vrouw zon retraite gunnen, zodat je weer speciaal en gezien wordt en mag ontvangen.

Bedankt laiverd.


 

Malou | Vrouwen Yoga Retraite

Binnen rijden in een fijn stuk bos, binnen komen in een fijne sfeer bij een fijne vrouw waar meteen de uitnodiging lag om te zakken, ik ademde echt liefde in en ademde uit wat ik niet meer nodig had. De intentie in de retraite stond voor mij in het teken van zelfliefde, autonomie en vrijheid in verbondenheid en het was zo fijn om die intenties ook te mogen delen.. ik kon naar binnen toe, naar mezelf en toch in verbinding zijn met al die energirtjes om me heen.. met of zonder woorden.. en dat alles er gewoon helemaal mocht en kon zijn. Op de laatste dag, na alle soorten prachtige workshops/sessies, kwam de cacao ceremonie waarna ik me ineens zo kwetsbaar voelde en er heel veel los kwam. Wauw echt, het heeft me diep geraakt en bewust gemaakt van nog diepere lagen in mij dan waar ik al bewust van was en hier stopt het ook niet. Het is pas begonnen :) Dankjewel lieve Maaike, tot de volgende ontmoeting 

Marleen | Vrouwen Yoga Retraite

De retraite was voor mij verrijkend, inspirerend, onwijs liefdevol voor mind en lijf (dank lieve Maaike! En niet te vergeten het heerlijke eten!)en dan echt een cadeau om te voelen/ervaren, naar huis te gaan met een nieuwe boost aan energie en inspiratie. Een echt WAUW gevoel.

 

Sylvia | Vrouwen Yoga Retraite

Onder warme deskundige begeleiding mij mogen onderdompelen in de vrouwen yoga retraite. Wat een prachtig cadeau aan jezelf. Prachtige vrouwen en mooie rituelen hebben mij verrijkt. Ook de prachtige omgeving en het fantastische eten heeft het tot een onvergetelijke en bijzondere ervaring gemaakt.

 

Debbie | Vrouwen Yoga Retraite

Doordat ik mezelf waarlijk getrakteerd voelde door Maaike's Yoga Vrouwen Retraite, herontdekte en genoot ik van mijn authentieke ZELF. Het samenzijn onder de bezielde, liefdevolle begeleiding van Maaike met alle geweldige sisters maakte het weekend helemaal compleet.


bottom of page