top of page
  • Foto van schrijverMaaike Middelweerd

Maaike bevalt je! Reviews

Bijgewerkt op: 4 mei 2022Berlinda | Vrouwen Retraite

Ik kan niet beschrijven hoe de vrouwenretraite was, wat we gedaan hebben ect.maar dat is helemaal niet belangrijk en ook moeilijk voor te stellen. Wat ik wel kan vertellen is wat het met mij gedaan heeft. Ik ben een echt hoofdmens en kan goed beredeneren. Mijn wens was om meer vanuit mijn gevoel te gaan leven en mezelf minder weg te cijferen. Mijn thema was dan ook zelfliefde. Wat ik nu merk aan mezelf is dat ik veel blijer met mezelf ben dan voorheen. Ik kan het geluk uit mezelf halen in plaats van uit de omgeving. Ik ben nu dus ook minder aan het mopperen op mijn partner, omdat ik hem niet per se nodig heb om mij goed te voelen. Ook voel ik me veel geaarder dan voorheen en weet dat mijn lichaam een veilige haven voor me is waar ik op mag vertrouwen. Maaike is een enorm enthousiast, liefdevol persoon die mij in ieder geval erg geïnspireerd heeft. In mijn zoektocht naar mijn ware zelf hebben zij en de andere vrouwen een belangrijke, positieve bijdrage geleverd”. 


Ilona Branbergen | Vrouwen Retraite

...na bubbelen van het Vrouwen Retraite. Ik heb er geen woorden voor, voor hoe ik het heb ervaren, zo fijn geen woorden alleen maar gevoelens en die zijn hartverwennend, want dat was het!

13 vrouwen

Yoga

Meditatie

Natuur

Slapen

@maaikemiddelweerd

Heerlijk eten zonder meuk, een en al passie van @maaikebevaltje en dat proef je, WOW!

Nieuwe inspiratie, recepten, ik hou ervan!

Het is een belevenis, niet in woorden uit te drukken. Alles klopt!


Vrouwen geef jezelf dit eens cadeau, je bent het zo waard 


Liselotte Gootjes | Vrouwen Retraite

Wat een heerlijk en geweldig Vrouwen Retraite heeft Maaike verzorgt! Het voelde als een warm bad, ontspannend en opladend, reinigend en verzorgend, verfrissend en verwarmend. De dagen zaten vol kleine verrassinkjes, heerlijk eten, fijne yoga sessies, mooie ceremonies en nog veel meer.. Maaike heeft een levendige, sprankelende energie, en zo veel kennis van voeding, het vrouwelijke lichaam en alle energiesystemen; daar hebben wij ons helemaal in kunnen onderdompelen. Het weekend was verlichtend en verdiepend, en heeft me mijn eigen sterke, warme kracht weer heel helder laten voelen. Heerlijk om dansend het leven te ontdekken en te vieren. Dankjewel, Maaike! 


Marij Consemulder | Vrouwen Retraite

Wauw wat een weekend! Wat heb ik een prachtige ervaring, onderdompeling mogen ontvangen. Maaike en de hoedsters hebben mij meegenomen op reis naar de liefde in mezelf. De eenheid, balans, de kracht en liefde vanuit mijn vrouwenessentie. Het eten, zo puur, ruimte voor stilte, samenzijn, omringd worden door liefde, samen lief en leed delen, prachtige rituelen en nog veel meer… En wat gun ik dit iedere vrouw. Lieve vrouwen gun jezelf dit prachtige hartverwennende Vrouwen Retraite met Maaike en de hoedsters. Een ervaring die jij je hele leven in je hart zal meedragen!

 

Janett van Soest Piron | Vrouwen Retraite

Wat een onbeschrijflijk mooi en bijzonder weekend was het. Dankbaar voor zoveel warmte, liefde en geborgenheid van Maaike die alles tot in de gouden puntjes heeft verzorgd. Dankbaar voor het super heerlijke eten, de mooie sessies, de prachtige omgeving. Het was overweldigend en ik ben zo dankbaar dat ik dit heb mogen ervaren en ondergaan om echt tot jezelf te kunnen komen en er gewoon even helemaal niks moet en je je ook echt kunt laten onderdompelen in het hartverwennende retraite. 

Gerjanne Jorink | Vrouwen Retraite

Een hartverwennend Vrouwen Retraite bij Maaike is samen baden in het Gouden Licht, baden in Rust om terug te keren in je Liefdevolle zijn. Alles wat ik in dit weekend heb ontvangen in dankbaarheid is zo mooi en waardevol. Dat is wat meeneem in mijn hart en op mijn pad. Dank aan alle lieve vrouwen.

Liefs, Gerjanne 


Anoushka Gielens | Vrouwen Retraite

Een retraite bij Maaike betekent vanaf het allereerste contactmoment ondergedompeld worden in liefdevolle aandacht. Wat ben ik blij dat ik mijzelf dit weekend kado heb gedaan. Het heeft mij weer een laag dieper in mijzelf gebracht en bij dat wat vrouw zijn voor mij betekent. De veilige setting, de omgeving, het heerlijke eten, het gedragen worden door de geborgenheid van Maaike en van 'sisterhood'..... in één woord: WAUW!
 

Ruth Heeres | Vrouwen Retraite

Ik vond het een prachtig weekend op een mooie locatie. Lekker eten en prachtige mensen ontmoet, waaronder ik mijn mooie mezelf weer heb mogen ontmoeten en verwelkomen. Ik heb genoten en veel nieuws geleerd en gevoeld. 

Rianne Kok | Vrouwen Massage Coaching


Ooit zei je tegen mij; kijk eens in je hart, wat heb jij nodig en wat kan je jezelf geven om beter in je vel te gaan zitten? Hoe moeilijk ik dat vond dat weet alleen jij.. Het heeft even geduurd voordat ik het toe wou geven aan mezelf, maar ik heb het nodig!! Ik heb die fijne ontspanning nodig voor mijn lijf. Jij hebt gouden handen zeg ik altijd. Door jou handen ervaar ik een blootlegging van mijn eigen ik en ervaar ik totale ontspanning en is het genieten geblazen! Soms is het nodig om de massage op korte termijn weer te ervaren zodat mijn lijf het kan onthouden om in de ontspanning te komen of te blijven en een andere keer kan mijn lijf het wat langer onthouden. Maar ergens onthoudt mijn lijf dat wat jij met jou handen bewerkstelligt, ik in korte tijd weer kan omarmen als ik bij jou op de tafel lig. Dank je wel voor deze kadootjes aan mezelf gegeven door jou!! Ze zijn het meer dan waard, ze zijn mij goud waard!!


 


Jessie Dolfsma | Vrouwen Retraite Ik heb ontzettend genoten van mijn yoga retraite bij Maaike bevalt je! Als je opzoek bent naar een moment van rust en écht even tijd en liefde voor jezelf dan is dit je teken om een retraite te boeken! Ik ben volledig tot rust gekomen en heb ontzettend veel geleerd, het retraite heeft daarnaast ook veel bijgedragen aan mijn spirituele feminine journey.


Maaike zorgt voor een fijne, vertrouwde en veilige sfeer waarin je echt jezelf kan zijn. Alles is een uitnodiging, niks moet, alles mag.


Ik heb genoten van de heerlijke yogalessen, de inspirerende en deskundige sessies, vrouwenwijsheid van Maaike en de prachtige locatie. En dan heb ik het nog niet eens over het eten gehad..


Het retraite is een prachtcadeau voor jezelf. Ik ben lichamelijk en geestelijk gesterkt naar huis gegaan en heb nog dagen nagenoten van dit cadeautje, want echt, dat is het! De effecten werken nog lang na. Ik kan het iedereen aanbevelen, gun het jezelf. 

Petra Diepstra | Vrouwen Yoga Retraite

Wauw wat een fantastisch weekend heb ik gehad. Het vrouwen yoga retraite was heel helend voor mij. Het heeft me weer teruggebracht bij mijzelf En het allermooiste is dat ik dit weekend heb mogen delen met mijn prachtige lieve dochter. Ik kan het elke vrouw aanraden. We hebben heerlijk gedanst, verrukkelijk gegeten er was een fijne yoga flow en heel veel meer. Het was een weekend om nooit meer te vergeten.
 

Henrietta | Vrouwen Yoga Retraite

Maaike is met haar spiritualiteit en sprankelende energie een inspirerende gids in de retraite die een reis is naar de kern van vrouw-zijn. De retraite was voor mij een cadeau en een feest. In een mooie omgeving heeft Maaike ons verwend met heerlijk eten en drinken uit haar eigen tuin. Ze weet daarbij als geen ander een atmosfeer te creëren waarin bewustwording, vrouw-zijn en genieten samenkomen.


 

Helen | Vrouwen Yoga Retraite


Het leven is als een lemniscaat, het is oneindig in beweging. Dankbaar ben ik Maaike te mogen ont-moeten. Dankbaar voor de verbinding die vanaf het eerste moment voelbaar was.


Het leven stroomt, en met Maaike als inspirator, kan ik me mee laten voeren op de stroom, en dansen in vertrouwen.

De lotus, dankbaar daarvoor. De modder, de groei en bloei. Het leren (h)erkennen van de donkerte én het licht. Het een kan niet zonder de ander.


De heldere inzichten, het vertrouwen, de eerlijkheid, de warmte, de liefde, de gouden puntjes op de i.

Waardoor mijn leven stroomt. In balans donker én licht. Alles is en wordt gezien. Een onuitputtelijke bron van kennis waar ik me aan mag laven. En tegelijkertijd een spiegel, een herkenning, een verbondenheid. Een vroedvrouw van het leven.


 

Dianne – Ananda Jot | Vrouwen Yoga Retraite


Lieve Maaike – Sjaarna Monsa Aljah,

Mijn vrouwen yoga retraite h