top of page

Reviews

Het gaat in de essentie voorbij de woorden en niet om het 'verhaal'. 

Maar om de 'uitnodiging', om vanuit je eigen innerlijke motivatie nieuwsgierig te zijn naar je eigen unieke onderdompeling bij 'Maaike bevalt je!'.

Wees nieuwsgierig naar jouw eigen 'verhaal' wat herinnert en herontdekt wil worden, door jou beleefd mag worden, en via jou ook weer mag worden doorgegeven.

haan (17 van 54).jpg
Hartje.png

"Women, make yourself a priority. It's not selfish. It's necessary!"

Schermafbeelding 2021-12-08 om 15.39.29.png

Samia | Vrouwen Yoga Retraite

Tijdens de vrouwen yoga retraite van Maaike heb ik zo genoten. Ik heb veel geleerd, gevoeld, mijn hart opende zich en ik kwam opgeladen en vol (zelf)liefde weer thuis.

 

Het is heel fijn om in een veilige setting met andere vrouwen een deep dive in jezelf te nemen en te leren van, en te genieten met elkaar. Maaike doet het echt prachtig, met veel liefde, aandacht en oog voor detail. Vooral de cacao ceremonie heeft me veel gegeven.

 

Ik voelde euforie, zelfliefde en werd geraakt in oude pijnstukken. Echt een bijzonder weekend om mee te maken.

a67c6279-ea22-4791-a5f3-83eba805af27.JPG

Harma | Vrouwen Yoga Retraite

Het onderdompelen in het vrouwen retraite was voor mij een heel liefdevol weekend met prachtige en fijne vrouwen samen. Samenzijn!

Ik heb het ten volle beleefd en er van genoten, mooie herinneringen gemaakt.

Ik heb verschillende inzichten en prachtige boodschappen door gegeven gekregen, en rust en ontspanning ervaren.

We hebben gedanst, gezongen, gepraat, gedeeld, verbonden, gehuild, ontspannen, geknuffeld, heerlijk gegeten en gedronken. 

In mijn hart.

20211128_153103.jpg

Henrietta | Vrouwen Yoga Retraite

Maaike is met haar spiritualiteit en sprankelende energie een inspirerende gids in de retraite die een reis is naar de kern van vrouw-zijn. De retraite was voor mij een cadeau en een feest. In een mooie omgeving heeft Maaike ons verwend met heerlijk eten en drinken uit haar eigen tuin. Ze weet daarbij als geen ander een atmosfeer te creëren waarin bewustwording, vrouw-zijn en genieten samenkomen. 

haan (47 van 54).jpg

'Maaike bevalt je!' laat jou het vergeten weten herinneren, waardoor jij de rest van je leven toekomt aan wat er wezenlijk toe doet voor jou als unieke authentieke vrouw. 

Verrijk jezelf en laat je inspireren door een kennismakingsgesprek. 

bottom of page